- 3 Ağustos 2023
- 6
- 6
- 1
- 24
merhabalar balım, tabii ki katılabilirsin
inşallah gelecek yıla karnımızda yavrularımızla girelimben seni de şimdi listeye ekliyorum
birazdan listemizi paylaşacağım
ilk gebeliğin mi olacak inşallah
bir de ne zamandır çocuk istiyorsun, umarım her şey yolundadır
o kadar haklısın ki, biz çok pişman olduk eşimleEvet yumurta günlerimi değerlendirdim bir dolu bir boş olarak uygulamaya göre takip ediyorum en yüksek olduğu gündü ilk denememiz eğer tutarsa çok şaşıracağımbiz hep 1 sene dolsun demiştik doldu ve değerlendirmeye başladık ama folik asit falanda kullanmıyorum nasip ne zaman bakalım evet ilk gebeliğim olacak allah nasip ederse.. bu aralar etrafımda hamile kalıp bebeği canlanmayan yakınlarımı duyunca ben panik yaptım aslında hemen denemek istedim o yüzden yaşım 29 a 1 ay var ister istemez onuda düşünüyorum
inşallah inşallahEwt olursa eğer ilk olacak 1 yıldır bekliyoruz umarım beklediğimiz sonuçları alırız canm
Peki bir sorun var mı ya da değerlerinizde düşüklük doktor ne dedievet balım hayırlısıyla inşallah benim de ilk gebeliğim olacak
daha önce hiç düşük veya kimyasal gebelik yaşamadım
1 senedir istiyoruz ama henüz nasip olmadı, ilk kez geçen salı muayene oldum, artık tedaviye başlamanın zamanı geldi dedik eşimle
inan o kadar bilmiyorum kiPeki bir sorun var mı ya da değerlerinizde düşüklük doktor ne dediumarım ciddi birşey yoktur
Evet ilk bebeğimi düşürdüm. 8 haftalikti kalbi durmuştu. Şuan için sorun yok şükür yumurtalıklarımda.pamuğum merhabalar;
ilk bebeğini mi düşürdün, çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
yumurtalıklarına zarar gelmemiştir inşallah, dış gebelik falan değildir umarım
kaç yıllık evlisin ve doğal yollarla mı hamile kalmıştın
bir de ne kadarlıktı düşürdüğünde
inşallah sağlıklı hayırlı güzel ve ahlaklı evlatlarımız olsun
inşallah gönlünden kaç tane geçiyorsa, o kadar sağlıklı hayırlı evlatların olsun canım benimEvet ilk bebeğimi düşürdüm. 8 haftalikti kalbi durmuştu. Şuan için sorun yok şükür yumurtalıklarımda.
Doğal hamile kaldım 2 yıllık evliyiminşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun
Hemen hemen aynı durumdayız benim de ilk olucak evleneli 9 ay olduEvet yumurta günlerimi değerlendirdim bir dolu bir boş olarak uygulamaya göre takip ediyorum en yüksek olduğu gündü ilk denememiz eğer tutarsa çok şaşıracağımbiz hep 1 sene dolsun demiştik doldu ve değerlendirmeye başladık ama folik asit falanda kullanmıyorum nasip ne zaman bakalım evet ilk gebeliğim olacak allah nasip ederse.. bu aralar etrafımda hamile kalıp bebeği canlanmayan yakınlarımı duyunca ben panik yaptım aslında hemen denemek istedim o yüzden yaşım 29 a 1 ay var ister istemez onuda düşünüyorum
İlk olucak canım 4 aydır uğraşıyorum bakalım doktor daha yeni evli olduğum için sadece yumurtaliklara rahime falan baktı bi sıkıntı yok dedicanımmminşallah çok güzel haberler bekliyorum senden
var mı bir belirtin, ilk bebeğin mi olacak
Bütün gün işteydim ama aklımda iş yoktu inan, ben de anne olmak istiyorum artık
YAAA hoşgeldin, İnşallah hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarsın balımAllah herkesin gönlüne göre isteyen bekleyen herkese bu ay istediğini versin inşallah
Bugün sabah çatlatma iğnesi oldumvar mı aynı zamanda iğne olupta tarihi beraber bekleyeceğim birisi
İnsallah sizin içinde hayırlısı olur doktorum sonuçlarımın sağlıklı olduğunu söylemişti hayırlısı neyse o olsun hepimiz içininşallah inşallahbir problem yok değil mi
her şey yolunda, tedavi sürecine hiç girmedin
ben artık ilk kez muayene yollarına düştüm, tedavi sürecine kadar ilerleyeceğim tabi Allahım düşürmesin
HSG çekinmeyi düşünüyorum
İnşallah birşey olmaz buraya hamilelik haberlerimizi verdiğimiz günlerde gelecekinan o kadar bilmiyorum kidün kan testleri verdim, hormonlarıma ve değerlerime bakılacak yarın
onun dışında simir testi verdim, alttan muayene oldum. Doktor rahim ağzında ve yollarında bir problem yok dedi, AMH testi vereceğim bir de yarın, ama her ay düzenli adetimi görürüm, günüm şaşmaz
başka da bildiğim bir şey yok çünkü ilk kez bu sürece girdik
İnşallahh en yakın sürede güzel haber veririzHemen hemen aynı durumdayız benim de ilk olucak evleneli 9 ay oldu
İnşallah inşallahYAAA hoşgeldin, İnşallah hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarsın balım
çatlatma iğnesi hakkında sana bir kaç soru sorabilir miyimt
Evet canım bu arada hoşbulduk :) deneyeli oldu 5-6 gün ama ne durumdayım bilmiyorum yoğun kasık ağrım var hiç olmazdı bilemedim sizin deneme oldu mu :)amaaaanhoşgeldin bakalım
daha yeni mi denemeler başladı, ne kadarlık evlisin
Teşekkür ederimKişiye göre değişiyor kanda 6 7 gün önceden bile öğrenen var ama onlarında değeri çok düşük oluyor bazıları da gecikme olsa bile sonra öğreniyor
Öyle mi diyorsun tamamdır beklemede kalayım :)hayatım geç döllenme de olabilir, o yüzden beklenen adet gününü geçmesini bekle
stres yapma hiç, ama idrarla öğrenmek için henüz çok erken
1yildir evliyim ve 1 yıldır korunmuyorum. Herhangi bir kür kullanmıyorum tedavi görüyorum şuan cyclo progynova ilacını kullanıyorum şuanMerhaba Ayşegülİnşallah Adet olmazsın, hayırlı sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah
yumurta kaliten için her hangi bir kür kullanıyor musun, ben soğan ve incir kürü denemiştim ama açıkçası etkili olmadı
çok da düzenli kullandım, bakalım Allah büyüktür.
Kaç senedir evlisin ve ne zamandır korunmuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?