Kuzum valla ben Haziran ayında korunuyorum. Doktorum zayıfla dedi. 5 kilo verebildim şu ana kadar. Boyum 170 ve 74 kiloydum. Ama 1 kilo alsam o bile hep bende tuhaf etkiler yaratabiliyordu. Hedef 63. Şu anda 69 kiloyum. Haziran sonuna kadar 63 olamam herhalde
Zaten doktorum 3 aylık bir tedavi vermişti. Temmuz sonuna tekabül ediyor. Bu sebeple benim gebelik çalışmaları nasipse Ağustos ayında olacak gibi.
Doktor karbonhidratı bırak dedi. Ekmek, makarna, pilav bunları kestim hep. Sağlıklı beslnemeye çalışıyorum abur cubur tüketmiyorum. "İnositol" diye bir takviye verdi. Kullanan herkes çok güzel yumurtluyormuş sağlıklı yumurtluyormuş. Bu inositol ün amacı hem seni zayıflatmak hem de pcos gibi yumurtlama sıkıntısı çeken kişilerde bunu daha sağlıklı hale getirmekmiş. Yumurtlama sorunu yaşayan kişilerde bir mesajlaşma sıkıntısı oluşuyormuş hücreler arasında öyle bir şeyden bahsetti doktor. Bu inositol ona yardım ediyormuş. Fiyatı pahalıydı ama aldım. Yumurtlama sıkıntısı çeken varsa tavsiye ederim. Vitamin gibi bir şey zaten ilaç değil sanırım.
Bunlar dışında da hayatıma sporu kattım. Hafta içi 5 gün 1 saat evde canlı pilates yapıyorum. Meral hoca var sporcu anne diye geçiyor. Aşırı tatlı bir kadın, spor yapmaktan sıkılan bana bile sporu sevdirdi. Vücudum baya sıkılaştı. 42 beden ile başlamıştım 2 ay önce, şu anda 38 beden pantolonuma girebiliyorum
Bunlar dışında da mutlaka her gün D vitamini kullanmamı söyledi, omega 3 kullanmamı söyledi doktor. Yumurtlama için önemliymiş bunlarda. Öyle işte
Bu topik hepimize şans uğur getirsin, topiğe adını yazdıran kim varsa Ağustos bitmeden gebe kalsın, çok büyük enerji yükledim topiğe