- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.021
Olmaz bişi. Bebeğin daha ilk günlerinde kullanılan ilaçlar sıkıntı yaratmıyo.Kızlar çok hastayım ciğerlerim ağrıyor çok öksürüyorum ilaç içiyorum bi sıkıntı olur mu acaba bebek olursa filan diye ?
Daha yeni düşük yaptın. Şu an daha yeni yumurtlama döneminde bile olabilirsin. Sıkıntı olmaz.Ayy çok kötüyüm ama ayakta duramıyorum vücut ağrılarından 2 Temmuz da kimyasal düşük yaptım oluşmuş olabilir mi şu ana kadar
Burada kuzumCnm telaştan sabahkı testini göremedım
Maşallah kuzumKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından
Baktığına işedin demi doğru söyleAyyy benim de A Afratafrac ganimetlerim geldibaktım bi tanesine maviden gelmiş çok şükür inşallah sadece bi tanesini kullanırız son olur çift çizgiyle
İnşAllah değerlendirebilirim ve bunu söyleyebilirimKesin hamiş çıkacaksın ve "hiç umudum yok, misafirim vardı ancak kaçak göcek oldu" diyeceksin. Ahanda yazdım buraya
AhahahahahBaktığına işedin demi doğru söyle
6 hafralıksın dedi kalb atışı duyuldu çok şükürGözün aydin canimkac haftalikta kalp atisi duyuldu
Amin canımMaşallah kuzumsağlıkla devam etsin inşallah
Markası ne canım testinin. Ne güzel erkenden gösterdiBurada kuzumkan testim de 12 çıktı
Geliyorum özeleAmin kuzum amin hani bebişi atmadın
One step aşkımMarkası ne canım testinin. Ne güzel erkenden gösterdi
Şimdi okudum mesajını canım.Kistle hamile kalan çok duydum ben onu düşünme bile ama sen İstanbul'da kalıyorsun orda güzel bir doktor bul kendine..Can kızlarım
Hepınıze iyi dilekleriniz için çok tesekkur edıyorumiyi ki varsınız
Niqu cnm akrabam orda çalışıyo o önerdi bu doktoru, paldır küldür baktı, alel acele, keşke genetik sonuçlarından sonra gebelik düşünseydınız dedi, coraspin kullanma dedi
Kistle ilgılı bnim böyle vakalı hastalarım oldu, bişy olmaz vs hiçbişy demedi
Bu kist nrden cıktı anlamadım
2-3 ay öncesıne kadar istanbuldaki doktor bısey demedi
@Papatyamaviss dediğin gbi 10 gün sonra başka bi doktora çıkıp farklı bi yorum beklicem, zaten bu doktor izne çıkıyomuş
Mınnosuummmm cok mutlu oldumKız ne güldüm açık konuşayım aşkım sabahki belirmedi olmadığını düşündüm evde bir tane daha yaptım o çok beklemesine ragemn ilk idrardan daha koyu ve pembe çıktı şimdi yaptım ikisini alt alta koyup atacağım size ben kan vermeye gidiyorum
Ahahah atıyorum şimdi en alta birakicam
Evet olur canım normalde öyle yapılıyor ama ben olduğu gibi koyup cignedim daha faydalı olur diye
HahahahahhaBaktığına işedin demi doğru söyle
Tam ortada diyor ondan kesin diyemem diyor...zorladı bebişim
Yaaa yerim ben onuTam ortada diyor ondan kesin diyemem diyor...zorladı bebişim
Aynen öyle kuzumAmin Allah Amin.Emin olun Allah emekleri yerde koymuyor sadece zamanı var
Kız geliyo kız bakmadan söylerim benTam ortada diyor ondan kesin diyemem diyor...zorladı bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?