- 1 Nisan 2022
- 12.925
- 15.637
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
- #8.041
Yaa o da kankalarını bekliyorYaaa yerim ben onumerakla bekliyor teyzeleri onu
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa o da kankalarını bekliyorYaaa yerim ben onumerakla bekliyor teyzeleri onu
Ne gelse çok mutlu oluruz yeterki gelsinKız geliyo kız bakmadan söylerim ben![]()
Canim regl 3 gün var sence şimdi mi yapıyım testi yarın ilk idrarla miAmin Allah Amin.Emin olun Allah emekleri yerde koymuyor sadece zamanı var![]()
Cok teşekkür ederim çiçeğimmm evet biliyorsun benim hep geç yumurtlama oluyor ama hatirliyorsan beni aradığında sana demiştim bu ay da o kürü demicem bence yine işe yarar diye ben yine onun işe yaradığını düşünüyorum yediğim ay hamiş kaldım yineMınnosuummmm cok mutlu oldumsen adet olmamısmıydın bebısm benden sonra.gec yumurtladın demekkı.Allahın ınsallah tamamına erdırsın bu sefer saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
dualarımdasın bıtanem benı
İlk idrarla yap canım..ilk gebelikte 3 gün önceden göstermişti bendeCanim regl 3 gün var sence şimdi mi yapıyım testi yarın ilk idrarla mi
Tamam kuzum yarın ilk idrarla yapicam ozmnİlk idrarla yap canım..ilk gebelikte 3 gün önceden göstermişti bende
Bebısm yenı yoldan geldık suanda kayserıdeydık hem goz dr u hem kadın doguma gıttık,sımdı bıraz yorgunum detaylı yazarım bıraz dınlenınceCok teşekkür ederim çiçeğimmm evet biliyorsun benim hep geç yumurtlama oluyor ama hatirliyorsan beni aradığında sana demiştim bu ay da o kürü demicem bence yine işe yarar diye ben yine onun işe yaradığını düşünüyorum yediğim ay hamiş kaldım yinebebeğim sen naptın ne var ne yok test verdirdin mi eşine var mı bur hareket
![]()
Korkma kuzum dualarım seninle..yarın sabah bekliyorumTamam kuzum yarın ilk idrarla yapicam ozmndua et canım lütfen çok korkuyorum cikmiycak diye
Tamam canım haber veririmKorkma kuzum dualarım seninle..yarın sabah bekliyorum![]()
Sağlıkla gelsin bize yeterNe gelse çok mutlu oluruz yeterki gelsin![]()
Kuruma çizgisi bebişim. Freely 1 saat sonra kuruma çizgisi çıkartmaya başlıyor. Yarın saabh ilk idrarla atıyoruz o halde tekrar tetsleri.A Afratafrac canım sen 15 dakka diyince freely için eve geldim baktım direkt sabah geç kalıyordum söyle bir gölge var ama tabi kuruma çizgisi mi yoksa ne zaman gerçekleşti bilmiyorum resimde çıktı mi gozle görülüyor
Ayyy benim de A Afratafrac ganimetlerim geldibaktım bi tanesine maviden gelmiş çok şükür
inşallah sadece bi tanesini kullanırız son olur çift çizgiyle
![]()
Kuruma çizgisi bebişim. Freely 1 saat sonra kuruma çizgisi çıkartmaya başlıyor. Yarın saabh ilk idrarla atıyoruz o halde tekrar tetsleri.
Aaa kanda verdın demek, hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla devam ederBurada kuzumkan testim de 12 çıktı
![]()
Negatif cıktı kusumAmin inşallah kuzum çok teşekkür ederim kan vermeye geldim demiştin çıktı mı sonuç takip edemedim
Tamam kuzum dinlenince müsait olunca söylersin ararım öyle konuşuruz kuzum çok teşekkür ediyorum sizleri de katıyorum dualarima hepBebısm yenı yoldan geldık suanda kayserıdeydık hem goz dr u hem kadın doguma gıttık,sımdı bıraz yorgunum detaylı yazarım bıraz dınlenıncesana cook sevındım ama masalllah bol bol dua oku
![]()
Yok canım onu da takip etmicem ne yalan söyleyeyim cuma gününe kadar dikkat ederek bekleyeceğim sadeceAaa kanda verdın demek, hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla devam eder
Koyulaşmamı takip edecksın peki
Hayırlısı olsun çiçeğim vakti var demek ki daha rabbim her şeyin hayırlısını güzelini bilir inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebisineNegatif cıktı kusum