- 1 Nisan 2022
- 12.925
- 15.637
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
- #8.061
Sağol canım Amin
![Raising hands: light skin tone :raised_hands_tone1: 🙌🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64c-1f3fb.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Raising hands: light skin tone :raised_hands_tone1: 🙌🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64c-1f3fb.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Amin
Canım tüp bebek doktoruna ne zaman gideceksin olmaz demişti yaKorkma kuzum dualarım seninle..yarın sabah bekliyorum![]()
Hepsiburada dan aldılar kızlar canımKızlar şimdi bebim testi bitti test alıcam maaş bitmeden. En iyisi freely mavi olan mı sizce? Ne önerirsiniz? Bir de freely mavi trendyolda pek yok gibi bana mı öyle geldi?
Kızlar şimdi bebim testi bitti test alıcam maaş bitmeden. En iyisi freely mavi olan mı sizce? Ne önerirsiniz? Bir de freely mavi trendyolda pek yok gibi bana mı öyle geldi?
Tamam canım çok teşekkür ederimCanim hepsiburada da epedy satıcısina bak mavi freely satıyor. Afracim onerdi aldık
Laboquik asla yalancı pozitif çıkarmadı öneririm. Kuruma çizgisi bile çıkarmıyor mübarekKızlar şimdi bebim testi bitti test alıcam maaş bitmeden. En iyisi freely mavi olan mı sizce? Ne önerirsiniz? Bir de freely mavi trendyolda pek yok gibi bana mı öyle geldi?
Yarın yapayım canım yaAy bilmiyorum ki merak ediyorum bende geç döllenme değilse zaten çıkar 3 gün Kala
Karar aldım gitmicem şimdilik çünkü yol çok uzun riske atmak istemiyorum..12 haftadan sonra giderim..hem canım o demedi hamile kalamıcan dediki kala bilirsin ama kucağına alamazsın..işte bir doktor böyle konuşurmu beni bu hale getiren de o zatenCanım tüp bebek doktoruna ne zaman gideceksin olmaz demişti ya
Olur tabi kuzum. Sperm beş gün yaşayabiliyorEki Görüntüle 3273644
Merhaba kızlar bugün yaptığım iki ovülasyon testim , sanırım bugün yumurtlama günü. Ama sadece bugün ilişki olabilecek. Bundan sonra olmayacak. Olur mu sizce ?
Alacaksın inşallah canım çok sinir bozucu konuşmuş insanın aklını kurcalar durur bu laf. Saglıkla büyücek minnoşun annesi allahın izni ile hiç strese girmeKarar aldım gitmicem şimdilik çünkü yol çok uzun riske atmak istemiyorum..12 haftadan sonra giderim..hem canım o demedi hamile kalamıcan dediki kala bilirsin ama kucağına alamazsın..işte bir doktor böyle konuşurmu beni bu hale getiren de o zaten![]()
Bugün ilişkiyi olabildiğince geçe bırakın o halde. Ve ilişkiden sonra sen kalkma sakın yat 1 saat kalça altında yastıkla. Olur.Eki Görüntüle 3273644
Merhaba kızlar bugün yaptığım iki ovülasyon testim , sanırım bugün yumurtlama günü. Ama sadece bugün ilişki olabilecek. Bundan sonra olmayacak. Olur mu sizce ?
Aynen hep kulağımda dedikleri konuşunca mimiklerini bile unutmadım.İn şa Allah canım İn şa AllahAlacaksın inşallah canım çok sinir bozucu konuşmuş insanın aklını kurcalar durur bu laf. Saglıkla büyücek minnoşun annesi allahın izni ile hiç strese girme![]()
Ohh iyi bari içimi rahatlattın kuzum 3 gün kullansam kendime gelirim zaten buralara bile giremiyorum parmaklarım ağrıyor telefonu elime alamıyorum o derece kötüyüm kuzum yaOlmaz bişi. Bebeğin daha ilk günlerinde kullanılan ilaçlar sıkıntı yaratmıyo.
Karar aldım gitmicem şimdilik çünkü yol çok uzun riske atmak istemiyorum..12 haftadan sonra giderim..hem canım o demedi hamile kalamıcan dediki kala bilirsin ama kucağına alamazsın..işte bir doktor böyle konuşurmu beni bu hale getiren de o zaten![]()
Ooo süper o zaman yakında güzel haberlerini buradan alırız inşallah etiketle benide haberim olsun canım3-4 ay önce tarlusal kullanmıştım şuan adetim düzenli
Gözün aydın canim son adet tarihin ne canim6 hafralıksın dedi kalb atışı duyuldu çok şükür![]()