- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.981
Kızlar çok hastayım ciğerlerim ağrıyor çok öksürüyorum ilaç içiyorum bi sıkıntı olur mu acaba bebek olursa filan diye ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.Darısi sana kuzumSağlıkla ilerlesin gebeliğin. Kucağına aldigin gunlere de şahit olalım inşallah![]()
Hareketlerini hissetmeye başlayınca endişeye yer bırakmaz seni içerden döve döve gösterir orada olduğunuAllah sanada nasip etsin canım.Yok kız doktora diyorum şimdide diyecem acaba kalbi vuruyormubana diyor seni anlıyorum korkun var ama mucize edicek elimde hiçbir şeyim yok ilaçlara devam dedi
![]()
Rabbim emeğinin karşılığını en güzel şekilde versin kuzum benim çok mutlu oldum senin adına yaŞükür Allahıma11 tüp kan verdim cuma yine gidicem..iğne fitile devam dedi
rabbım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinAmin canım.Benim gözüm eşimde idi zamanında çok ağladı çok mutluydu![]()
ilaç içme kuzum ama zaten dr parol dan baska vermıyorlar yanı bana vermedıler ıdrar yolu enfek. da olmustum baska vermedıler cnmKızlar çok hastayım ciğerlerim ağrıyor çok öksürüyorum ilaç içiyorum bi sıkıntı olur mu acaba bebek olursa filan diye ?
İnşAllah bundan sonra hiçbir zaman üzüntü keder görmesin yüzünüzAmin canım.Benim gözüm eşimde idi zamanında çok ağladı çok mutluydu![]()
Yaaa ay o günleri 4 gözle bekliyorumHareketlerini hissetmeye başlayınca endişeye yer bırakmaz seni içerden döve döve gösterir orada olduğunu![]()
Ayy çok kötüyüm ama ayakta duramıyorum vücut ağrılarından 2 Temmuz da kimyasal düşük yaptım oluşmuş olabilir mi şu ana kadarilaç içme kuzum ama zaten dr parol dan baska vermıyorlar yanı bana vermedıler ıdrar yolu enfek. da olmustum baska vermedıler cnm
Aynen öyle sağol canım.Allah kalbinize göre versinRabbim emeğinin karşılığını en güzel şekilde versin kuzum benim çok mutlu oldum senin adına ya![]()
Çok yakın İnşAllahYaaa ay o günleri 4 gözle bekliyorum![]()
Tebrikler dilerim. Sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. Darısı başımıza inşallah.Kızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından![]()
Anladım kuzum Inşallah bu kez sağlıkla alırsın kucağına kuşumAllah sanada nasip etsin canım.Yok kız doktora diyorum şimdide diyecem acaba kalbi vuruyormubana diyor seni anlıyorum korkun var ama mucize edicek elimde hiçbir şeyim yok ilaçlara devam dedi
![]()
Gebelik için değil normal kontrol de öğrendim kuzum hamile değilimMerhabalar insülin direncinix varmış sanırım bugün benmde var gebelik için mi olcturdunuz durumunuz nasıl suan
2 kez kimyasal geçirdim ağrı normal adet ağrısı gibi hiçbir farkı yoktuKızlar kimyasal gebelik geçirenler kanamanız nasıl oldu? Benim bu ay 4 günüm gecikti diye acaba bende mi yaşıyorum diye düşündüm ama emin de olamadım. Çok ağrım var normalde bugün ağrının olmaması lazım. Benim iki gün olur ağrım 3. Gün normale dönerim ama şu an çok sancım var ilk gün gibi. Ve kanamam da çok oluyor . Kimyasal değilse de bir gariplik var. Her zamanki gibi değil
Amin.Darısı sana canım6 haftalık dedi canım
![]()
Canım saglıkla gelsin inşallah bebişin. Evde kendin klomen tarzı ilaçlar kullanmışmıydınCan kızlarım
Hepınıze iyi dilekleriniz için çok tesekkur edıyorumiyi ki varsınız
Niqu cnm akrabam orda çalışıyo o önerdi bu doktoru, paldır küldür baktı, alel acele, keşke genetik sonuçlarından sonra gebelik düşünseydınız dedi, coraspin kullanma dedi
Kistle ilgılı bnim böyle vakalı hastalarım oldu, bişy olmaz vs hiçbişy demedi
Bu kist nrden cıktı anlamadım
2-3 ay öncesıne kadar istanbuldaki doktor bısey demedi
@Papatyamaviss dediğin gbi 10 gün sonra başka bi doktora çıkıp farklı bi yorum beklicem, zaten bu doktor izne çıkıyomuş