- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.961
Ay benim misafir yoğunluğum gitgide artıyor kankiler ben bu hafta nasıl değerlendircem böyleSana laf eden taş olur![]()
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim misafir yoğunluğum gitgide artıyor kankiler ben bu hafta nasıl değerlendircem böyleSana laf eden taş olur![]()
Amin.Darısı sana canımOy maşallah sağlıkla gelsin kuzum.kaç haftaliksin canım
Nasıl ağladım ama görünce eşimde ağladıYaaa çok şükür bebeğim çok şükürrabbim tamamına erdirsin İnşAllah en güzel şekilde
ay vallahi kızını diyecektim tam
![]()
Kim geldi ki canımAy benim misafir yoğunluğum gitgide artıyor kankiler ben bu hafta nasıl değerlendircem böylemisafir severimde bu biraz zamansız oldu
Ne hissettin o andaNasıl ağladım ama görünce eşimde ağladıbaktım eşime dedim içimde Allahım bu defa bize tutunsun bebişimiz
Erkek kız yeterki sağ salim gelsin.Darısı sana canım tez bir zamanda
![]()
Hadi gözün aydın kuzumNasıl ağladım ama görünce eşimde ağladıbaktım eşime dedim içimde Allahım bu defa bize tutunsun bebişimiz
Erkek kız yeterki sağ salim gelsin.Darısı sana canım tez bir zamanda
![]()
Kim gelmediki diyeyimKim geldi ki canım
Kuzum ben ilkte duymuştum ya ama o zaman zayıf atıyor demişti ve kanamam vardır.Şimdi çok şükür öyle bir durum yok ama doktor hala diyorki mucize yapacağımız bir şey yok iğneye fitile devam ve 11 tüp kan verdim.Allah burda olan her kese nasip etsinNe hissettin o andarabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin İnşAllah
![]()
Ayyy kuzum gözün aydınnn çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdi rahat uyuyabilirsin kuzumKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından![]()
Rabbim tamamını erdirsinKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından![]()
Allah sanada nasip etsin canım.Yok kız doktora diyorum şimdide diyecem acaba kalbi vuruyormuAyyy kuzum gözün aydınnn çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdi rahat uyuyabilirsin kuzum![]()
Test yapmıştım ama negatifti bana göre. Ama her zamanki ine göre ağrılı olunca kafama takıldı günüm de geçti en çok da o yüzden aklıma geldiCanım ben geçen ay ve bu ay kimyasal geçirdim. Bu ay 1 hafta gecikti. Normal adete göre 1 tık daha fazla ağrım var bugün kanamanın 2.günü.ama aşırı ağrı var diyemem. Sen kimyasal mı geçirdin?
Çok şükür canımKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından![]()
Oy maşallah sağlıkla gelsin kuzumm ayyy nasıl heyecanyaa o anlarım gozumun onune geldiiiKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından![]()
Sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Kucağına aldigin gunlere de şahit olalım inşallahKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından![]()
Şükür AllahımaÇok şükür canımbaşka ne dedi haftasına göremiymiş maşallah size ya
![]()
Amiiiin bebeğimKuzum ben ilkte duymuştum ya ama o zaman zayıf atıyor demişti ve kanamam vardır.Şimdi çok şükür öyle bir durum yok ama doktor hala diyorki mucize yapacağımız bir şey yok iğneye fitile devam ve 11 tüp kan verdim.Allah burda olan her kese nasip etsin![]()
Amin canım.Benim gözüm eşimde idi zamanında çok ağladı çok mutluyduOy maşallah sağlıkla gelsin kuzumm ayyy nasıl heyecanyaa o anlarım gozumun onune geldiii