- 18 Haziran 2022
- 4.265
- 5.986
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.661
Amin inşallah çiçeğimmm sağlıklı gebelikleriniz olsunAyy çok sevindimbenimde belirtim yok göğsüm ağrıyor ondada üzüldüm adetten mi acaba diye
Allahım bizede yaşatsınn
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah çiçeğimmm sağlıklı gebelikleriniz olsunAyy çok sevindimbenimde belirtim yok göğsüm ağrıyor ondada üzüldüm adetten mi acaba diye
Allahım bizede yaşatsınn
![]()
Bı saate çıkar bence o zaman ya 28 dıyorum ben değereEvet bebeğim özelde verdim çok teşekkür ederim ay çok heyecanlıyım
Cok teşekkür ederim balımmm bugün 27. Gün döngünün yumurtlamanın tahminime göre ya 10 ya 11 aşkım belirtim sadece göğüs agrisiydi o da hep vardı bende yani yoktu belirti aslında
Ayy verdim verdim heyecanla bekliyorum evett
Hadi hayırlısı kuzum rabbim hepinize nasip etsin en kısa zamanda![]()
iyi tahminn valla kuzum e Nabiza girdim şimdi hastane girişim bile görünmüyor daha yine de 1 saat sonra tekrar kontrol ederim hadi inşallahBı saate çıkar bence o zaman ya 28 dıyorum ben değere![]()
Ayyyy kuzum hayırlısı olsun bende 20 betanın üstünde çıkıcak kaset testte öyle çıkıyor çünküiyi tahminn valla kuzum e Nabiza girdim şimdi hastane girişim bile görünmüyor daha yine de 1 saat sonra tekrar kontrol ederim hadi inşallaho kadar ustalastik ki koyuluktan hcg tahmin edebiliyoruz
İnsallah canımm çok teşekkür ederimAyyyy kuzum hayırlısı olsun bende 20 betanın üstünde çıkıcak kaset testte öyle çıkıyor çünkü![]()
Canım özel hastanede kan verince benim de e nabiza düşmüyor. Hastanenin kendi sitesinden bakiyi tahminn valla kuzum e Nabiza girdim şimdi hastane girişim bile görünmüyor daha yine de 1 saat sonra tekrar kontrol ederim hadi inşallaho kadar ustalastik ki koyuluktan hcg tahmin edebiliyoruz
Ben 50 diyorumİnsallah canımm çok teşekkür ederimdarısı sana olsun
![]()
Bende 48 hcg diyorum yok mu arttıraniyi tahminn valla kuzum e Nabiza girdim şimdi hastane girişim bile görünmüyor daha yine de 1 saat sonra tekrar kontrol ederim hadi inşallaho kadar ustalastik ki koyuluktan hcg tahmin edebiliyoruz
İkiye böl 24 diyorumBende 48 hcg diyorum yok mu arttıran![]()
Amin canım inşallahİnsallah canımm çok teşekkür ederimdarısı sana olsun
![]()
Aynı hastanede bir çok kez verdiğim için canım direk düşüyordu normalde sistemden heralde hatta girince en son verdiğim kan testi ustteymis onu bugünkü verdiğim sandım tarihe bakmadan 01 yazıyor dedim ne demek ya tarihe baktım eskisiCanım özel hastanede kan verince benim de e nabiza düşmüyor. Hastanenin kendi sitesinden bak
Bende 30 40 civarı düşündümBen 50 diyorum![]()
Ahahahaha olabilir aslındaBende 48 hcg diyorum yok mu arttıran![]()
32 diyorumBende 30 40 civarı düşündümhadi bakalım
Ahahahaha olabilir aslında![]()
Sanada 70Eki Görüntüle 3273373 benim hgc kac kizlar![]()
Seninkisi bence 300 üstünde çıkıcak kuzumEki Görüntüle 3273373 benim hgc kac kizlar![]()
56Eki Görüntüle 3273373 benim hgc kac kizlar![]()
Kan verdin mi sen canim?Eki Görüntüle 3273373 benim hgc kac kizlar![]()