- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.641
Bebişim senin yumurtlama kaçında olmuş demiştin?Bu şimdi yaptığım işte ayy çok heyecanlandım ben kaçtımm eşim işten gelmedeb sonuçlar çıkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişim senin yumurtlama kaçında olmuş demiştin?Bu şimdi yaptığım işte ayy çok heyecanlandım ben kaçtımm eşim işten gelmedeb sonuçlar çıkar![]()
Ayyy inşallah canımm valla çok iyi bir zamanlama olurAyy İn şa Allah ya İn şa Allah kandada çıkarHepiniz ağustosa kadar hamiş kalın
![]()
İnşallah kuzum rabbim sana da nasip etsin inşallah şu an oturup ağlayasım var ya ama sırası değil hastaneye gidip kan sonucunu da alayım öyleEveeet artık gönül rahatlığıyla tebrik edebiliriz bebeğimmmmrabbim sana su gibi hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım benim
![]()
Takip etmedkm canım ama tahminimce 6 sında oldu yani 16. Günü döngünün göğüs belirtilerinden yola çıkıyorum emin değilim amaBebişim senin yumurtlama kaçında olmuş demiştin?
Kaçırma günleri erkenden uykum geldi deBugün daha döngümün 13.günü çatlamak üzere olduğunu sanmıyorum ama bakalım ne durumdayızMisafirlerim de yatılı ama önemli değil bizim oda en dipte ve banyomuz ayrı sıkıntı olmuyor
kendi evimdeyim ya her türlü değerlendiririm diye düşünüyorum
![]()
Bende guzel haberlerını beklıyorum bugun o haldeİn şa Allah canımÖzel hastane gitdiğim ama benden daha az kaftalarda olanlar karından doktorları gördü benimki göremedi bence cihazı iyi diğil çünkü bana dedi 1 hafta sonra gel içinin dolu olub olmadığına bakıcam hiç kalb atışını demedi
![]()
Testler aynı marka olmasına rağmen bıle kendı içinde çelişiyor kuzum benımde oldu öyle sonra öğlen yaptım belırgınlesmıstı bu beyaz kasetlerdenKız ne güldüm açık konuşayım aşkım sabahki belirmedi olmadığını düşündüm evde bir tane daha yaptım o çok beklemesine ragemn ilk idrardan daha koyu ve pembe çıktı şimdi yaptım ikisini alt alta koyup atacağım size ben kan vermeye gidiyorum
Ahahah atıyorum şimdi en alta birakicam
Evet olur canım normalde öyle yapılıyor ama ben olduğu gibi koyup cignedim daha faydalı olur diye
Canım henüz yapmadım test erkendir diye ama bir kaç güne yaparım gibi fazla dayanamamKızlarım siz de durumlar nedir, Bat larınız yaklaştı.
@brcn95 S Sunshine1 @Nightmare21 @uzumrv @minnoskedii S Soulfly07
Sanki ramak kalmisKızlarrrr adetten sonraki 35. Günüm. Sizce yumurtlama mı buuu? Şeffaf akıntı görünce erkenden yaptım Öğleden sonra yine yapacağım test. A Afratafrac
Döngün kaç gün normalde ? Değerlendir mutlaka. Yarın daha koyu olabilirKızlarrrr adetten sonraki 35. Günüm. Sizce yumurtlama mı buuu? Şeffaf akıntı görünce erkenden yaptım Öğleden sonra yine yapacağım test. A Afratafrac
İdrarı damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı. T çizgisi kadar koyu değil gibi ama bilemedim. Yine de bugünü değerlendireyimSanki ramak kalmis
İn şa Allah canımBende guzel haberlerını beklıyorum bugun o halde![]()
Kuzuu kaçıncı günündesin belirtilerin neler
gittikçe koyulaşıyor canım kan verebilirsin kesin var artık
Pcos olduğundan Döngüm hiç belli olmuyor. Evet bugun yumurtlama değilse bile değerlendirip teste devam edeceğimDöngün kaç gün normalde ? Değerlendir mutlaka. Yarın daha koyu olabilir
Aynen öyle sonra dökersin mutluluk gözyaşlarınıAyyy inşallah canımm valla çok iyi bir zamanlama olur
İnşallah kuzum rabbim sana da nasip etsin inşallah şu an oturup ağlayasım var ya ama sırası değil hastaneye gidip kan sonucunu da alayım öyle![]()
Hasta oldum canım çok kötü üşütmüşüm bu sabah dil altından yataktan çıkmadan ateşim 36.8 olmuş 37.2 den düşmüş yani umarım hastalık ateşi değildir yumurtlama ateşiydi ve şuan ilaç kullansam olur mu acaba çok kötüyümGün içinde ölçülen ateş doğru sonuç vermez canım. Sabahları her gün uyandığında aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüm yapıp kaydediyorsun ff App uygulamasına. Uygulamaya düzenli kayıt yaptığın zaman senin yumurtlaman, yumurtlama öncesi ve sonrası ateşin hakkında bilgi sahibi olur. Bu arada çok geçmiş olsun canım aman dikkat et hastalık oldu mu çok zor oluyor ya
Var bende de kuzum çok hastayım dökülüyorum giremiyorum buralara o derece kafam yastıktan kalkmıyor ne oldu gelişme var mı ama bence var inşallah inşallah kaç gün kaldı gününe acabaKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A Afratafrac @Perlitikmelisaa93 @IADK @TASUU
Merve3553 @Tikabasa
Zumruduanka96 ve unuttuklarım
Evet bebeğim özelde verdim çok teşekkür ederim ay çok heyecanlıyımTestler aynı marka olmasına rağmen bıle kendı içinde çelişiyor kuzum benımde oldu öyle sonra öğlen yaptım belırgınlesmıstı bu beyaz kasetlerdenkan testınde guzel gelsın güzelce koyulaşsın özelde vereceksin dımı beklemeyelımmm
![]()
Cok teşekkür ederim balımmm bugün 27. Gün döngünün yumurtlamanın tahminime göre ya 10 ya 11 aşkım belirtim sadece göğüs agrisiydi o da hep vardı bende yani yoktu belirti aslındaKuzuu kaçıncı günündesin belirtilerin nelerhayırlıı olsunn çiçeğim
Ayy verdim verdim heyecanla bekliyorum evettgittikçe koyulaşıyor canım kan verebilirsin kesin var artık![]()
Hadi hayırlısı kuzum rabbim hepinize nasip etsin en kısa zamandaAynen öyle sonra dökersin mutluluk gözyaşlarınışimdi ilk hedefimiz kan vermek
![]()
Ayy çok sevindimCok teşekkür ederim balımmm bugün 27. Gün döngünün yumurtlamanın tahminime göre ya 10 ya 11 aşkım belirtim sadece göğüs agrisiydi o da hep vardı bende yani yoktu belirti aslında![]()