- 1 Eylül 2019
- 506
- 646
- 103
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.601
Gecmis olsun canimKuzum tebrik ediyorum bu defa kucağımıza almak nasip olsun9 haftada neden düşük oldu sende?bendede ilk kalbi durdu
![]()
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Benimde sagliksiz gebelikmis boş
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimKuzum tebrik ediyorum bu defa kucağımıza almak nasip olsun9 haftada neden düşük oldu sende?bendede ilk kalbi durdu
![]()
Bugün daha döngümün 13.günü çatlamak üzere olduğunu sanmıyorum ama bakalım ne durumdayızgüzel sonuclarla dön canım bence senin yumoşta büyümüştür ve catlamak üzeredir misafirlerin yatılı degildir umarım![]()
Bu ay senden de güzel haber alacağız o zaman.Bugün daha döngümün 13.günü çatlamak üzere olduğunu sanmıyorum ama bakalım ne durumdayızMisafirlerim de yatılı ama önemli değil bizim oda en dipte ve banyomuz ayrı sıkıntı olmuyor
kendi evimdeyim ya her türlü değerlendiririm diye düşünüyorum
![]()
İşte diyorum ya 12 hafta olmadan rahat olamam.Sanada gecmiş olsun canımGecmis olsun canim
Benimde sagliksiz gebelikmis boş![]()
Fırsatım oldukça gelirim sizden ayrı kalamam yeni hamişleri kaçıramamBen de diyorum melisam niye çok aktif değil![]()
Olsun canım güzel haberlerle geleceksin İnşAllahmelisaa93
Mervenur277 A Afratafrac @Perlitik canlarım bugun 2 gibi randevum
Bnde 2-3 gündür giremedim pek, okuyamadım her mesajı.
Niqu ile aynı saate almıştım ama doktorun ameliyatı varmış, randevuyu 2ye çektiler
Aynen öyle dün gece 1 di eve geldiğimiz, yinede o yorgunluğa rağmen değerlendirdik
Ben 6+0 da duydum aşkım doktorun cıhazı cok ıyıyse ihtimal var duymak için ama erken tabi yinede güzel haberlerle gelUltrasona göre bu gün 6 canım
İn şa Allah canımBen 6+0 da duydum aşkım doktorun cıhazı cok ıyıyse ihtimal var duymak için ama erken tabi yinede güzel haberlerle gel![]()
Bende regl olursam deneyeyım ınsallah tesekkur ederim hazır cörekotunu havanda dövsem olur mu acabaÇok teşekkür ederim canım
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adet döneminin ikinci günü 1 yemek kaşığı miktarında bu malzemelerden elde edilen karışımı tüketin. 12. gün gelene kadar aç iken ya da yemek yedikten 1,5 - 2 saat sonra tüketin. Düzenli ve doğru kullanımın sonucunda yumurtalar büyür ve hormonlar düzenlenir. Bu da çocuk sahibi olma şansını arttırmada etkilidir.
NOT: Tarifi verilen karışım yalnızca kadınlarda değil erkeklerde tüketildiği zaman sperm kalitesini arttırmada ve hareketliliğini sağlamada olumlu etkiler sunacaktır.
Tarif bu şekilde ama ben tam 12 gün tuketemedim yine de faydası oldu
iyi o zaman tatlımBugün daha döngümün 13.günü çatlamak üzere olduğunu sanmıyorum ama bakalım ne durumdayızMisafirlerim de yatılı ama önemli değil bizim oda en dipte ve banyomuz ayrı sıkıntı olmuyor
kendi evimdeyim ya her türlü değerlendiririm diye düşünüyorum
![]()
Ben ilk klomen kullandığımda da 17-18. Günlerde iğne yapmıştık canım o yüzden sanmamiyi o zaman tatlımsen ilaç kullandın ya o yüzden diyorum erken büyümüştür diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun güzel haberleri verirsin
![]()
Benim durumum şöyle sağ kasığıma ara ara sancı giriyor batma hissi oluyor bazende solda ama genelde sağda oluyor bel ağrım çok hafif en ufak bir şey yediğimde şişkinlik hissi oluşuyor çarşamba günü sağlık ocağına gidip kan vericem ya dayanamıyorum erken gebelik testim var ama yapmicam ya sonra üzülüyorum stres yapıyorum çatlatma ignesini olduğum günü de hesaplarsam eğer bugün 10.gun o günü de saymali miyim bilmiyorum ki akşam vurundum iğneyi cunkuKızlarım siz de durumlar nedir, Bat larınız yaklaştı.
brcn95 S Sunshine1
Nightmare21 U uzumrv M minnoskedii S Soulfly07
Aşkım Afram rüyamda zemzem suyu içtim dün uyandığımda ezan okunuyorduKızlarım siz de durumlar nedir, Bat larınız yaklaştı.
brcn95 S Sunshine1
Nightmare21 U uzumrv M minnoskedii S Soulfly07