- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.561
Ya 1 günde 2 güzel haber hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A AfratafracPerlitik melisaa93 @IADK @TASUU @Merve3553 Tikabasa @bitkin96 ve unuttuklarım
Tabi bebeğim seni etiketleme den olur mu hep etiketlerimKankiler bu hafta misafirlerim var hepsini okuyamıyorum beni etiketleyin önemli bir şeydeMervenur277 monimoni sonuçlarınızdan hayırlı haberleri bekliyorum Tikabasa Niqu İnşAllah bebişlerinden güzel haberler alırsınız bugün canlarım birazdan bende kaçak göçek doktora gidicem dualarınızı bekliyorum
Hayırlı güzel haberler ver kuzumKana geldim kızlar en azından soru isareti kalmaz ztn bu sabaha kadar yoktur diye düsünüodum varsa sürpriz olacak
güzel sonuclarla dön canım bence senin yumoşta büyümüştür ve catlamak üzeredir misafirlerin yatılı degildir umarımKankiler bu hafta misafirlerim var hepsini okuyamıyorum beni etiketleyin önemli bir şeydeMervenur277 monimoni sonuçlarınızdan hayırlı haberleri bekliyorum Tikabasa Niqu İnşAllah bebişlerinden güzel haberler alırsınız bugün canlarım birazdan bende kaçak göçek doktora gidicem dualarınızı bekliyorum
Ay Amin geceni zor uyudum resmen
Haber vericem kuzum.Dualarım seninleKankiler bu hafta misafirlerim var hepsini okuyamıyorum beni etiketleyin önemli bir şeydeMervenur277 monimoni sonuçlarınızdan hayırlı haberleri bekliyorum Tikabasa Niqu İnşAllah bebişlerinden güzel haberler alırsınız bugün canlarım birazdan bende kaçak göçek doktora gidicem dualarınızı bekliyorum
Niqum gümbür gümbür kalp atışlarını duyupta yazarsın bize inşallahHaber vericem kuzum.Dualarım seninle
Yaaa İn şa Allah gelişmesini göreyimde kalb atışı için erken ola bilir demişti doktorNiqum gümbür gümbür kalp atışlarını duyupta yazarsın bize inşallah
Bebişim yumoşlarımız en erken 5 gün sonra rahme ulaşıyo bazen 6 günü bulabiliyormuş. Yani belirtiler 6. günden sonra başlıyor aslında.kızlar bugün yumurtlama üzerinden gecen 4.gün biliyorum belirti aramak için cok erken ama ben normalde her sabah dişlerimi fırcalarken az bişey mutlaka kanardı dişim ama 3 gündür hiç kanamadı vitaminden dolayı diyecem ama daha öncede kullandım bu hamilelikle ilgili olabilir mi bu konuda bilgisi olan yazabilir mi
Ben de diyorum melisam niye çok aktif değilKankiler bu hafta misafirlerim var hepsini okuyamıyorum beni etiketleyin önemli bir şeydeMervenur277 monimoni sonuçlarınızdan hayırlı haberleri bekliyorum Tikabasa Niqu İnşAllah bebişlerinden güzel haberler alırsınız bugün canlarım birazdan bende kaçak göçek doktora gidicem dualarınızı bekliyorum
Bebeklerim sizler ne durumdasınız? Belirtisi olan var mı? Ya da test yapacak olan bugün?
@Sunshine597 @maaaaviMervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari
Canım hayırlı olsuun çok sevindimmmKızlarşimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever melisaa93 A Afratafrac @TASUU Papatyamaviss Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
Ay bugün hep güzel haberler günü olsun hatta haftası, hatta ayı, hatta yılımelisaa93 Mervenur277 A Afratafrac Perlitik canlarım bugun 2 gibi randevum
Bnde 2-3 gündür giremedim pek, okuyamadım her mesajı.
Niqu ile aynı saate almıştım ama doktorun ameliyatı varmış, randevuyu 2ye çektiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?