- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.361
Sıpaya bak senAçıkçası hamile kalmaya çalışma evresi harika zamanlardı.. pek iyi değilim hormonlardanmide sorunları, tat tuz yok, psikolojikman çökme devamlı ağlama durumları..
Şükür tabi ki bebiş için ama doğruyu söylemek gerekirse bana biraz ağır geldi hamilelik durumu.. ilk kaybımı yaşadığım gebelik rahattı bu biraz zorluyor his olarak..inşallah sizler su gibi geçirirsiniz rahatça
Bende hamile kalırımda misafir gelir diye 5 kilo salamura almıştım ahahahahahahahHahahaha hadi inşallah öyledir oyuncak kutumun hatrına bu ay hamileyimdir
Canım pik 5 temmuzdu 6-7 devam etti aslındaBat a kaç gün kaldığı önemli değil isterse 1 gün kalsın. Ne zaman yumurtladığın önemli. Bekle bakalım belki geç yumurtlamışsındır.
Afra balım mesela ben bunu bilmiyordum. Çatlamadan sonra genelde bıraktım. 2 gün ara verdim ya da daha fazla. Eşim ne alaka dedi bende çatladı 24 saar aonra öldü gerek yok demiştim. Verilen her bilgi için teşekkürlerBu arada piik olması yumurtlayacaksın demek. Tam yumurtalık yumurta salımını gerçekleştirmeden önce LH hormonumuz yükseliyor. Bunu da ovulasyon testinde görüyoruz pik olunca. Pikten sonra silikleşince çatladı demek yani yumurtladın. (Bunları doktorumla baya uzun uzun konuşmuştuk)
Pik ve pikten sonraki 1 haftayı değerlendirmek çok önemli. Bazen testlerde silik çıkabiliyormuş hormon hemen düşüyormuş ancak yumurtlama tam gerçekleşmemiş olabiliyormuş. O yüzden de pik sonrası 1 haftayı değerlendirip garantilemek önemli demişti doktorum.
Umarım anlatabilmişimdir.
Kuzumm kolay bir hamilelik geçir inşallah aminn. Senin izinden gittim bu ay hem videon hemde hergün değerlendirme. Gerçi videoyu açtıktan 5 dakka sonra uyumuşum ama olsunAçıkçası hamile kalmaya çalışma evresi harika zamanlardı.. pek iyi değilim hormonlardanmide sorunları, tat tuz yok, psikolojikman çökme devamlı ağlama durumları..
Şükür tabi ki bebiş için ama doğruyu söylemek gerekirse bana biraz ağır geldi hamilelik durumu.. ilk kaybımı yaşadığım gebelik rahattı bu biraz zorluyor his olarak..inşallah sizler su gibi geçirirsiniz rahatça
Kız bebiş mi bu yaramaz yoksaAçıkçası hamile kalmaya çalışma evresi harika zamanlardı.. pek iyi değilim hormonlardanmide sorunları, tat tuz yok, psikolojikman çökme devamlı ağlama durumları..
Doğru diyorsun aslında her ay yapmadım ben sadece şüphelendiğim aylarda yapıyorumİnsan burda test yapanları gördükçe test yapası geliyortam bir bağımlılık
Olsun uyurken bilinçaltımız alıyor çok rahatlatıyor o videoKuzumm kolay bir hamilelik geçir inşallah aminn. Senin izinden gittim bu ay hem videon hemde hergün değerlendirme. Gerçi videoyu açtıktan 5 dakka sonra uyumuşum ama olsun
Nerden sipariş verdin kuzumDaha yumurtlamadım bileİnşAllah bu testler bitmeden hamile olduğumu öğrenirim
İnşallah testlerin elinde patlarDaha yumurtlamadım bileİnşAllah bu testler bitmeden hamile olduğumu öğrenirim
Amiiiin canım İnşAllah ihtiyacım kalmazİnşallah testlerin elinde patlar
Ben şimdi trendyoldan bakıyodum ne alsam karar veremedim bu ayı boş bıraktım bi iğne ilaç önümüzdeki ay ovülasyon takibi deneyim dedim ilk defa deneyecem ovülasyonuAmiiiin canım İnşAllah ihtiyacım kalmazHepsiburada dan aldık
Normalde doktorlar adetiniz 1 hafta geçince yapın diyorlar ama biz tam tersi 1 hafta önceden yapmaya başlıyoruzDoğru diyorsun aslında her ay yapmadım ben sadece şüphelendiğim aylarda yapıyorumbağımlılık yapıyor kesinlikle
Hemde nasıl o kadar kısa sürede uyuyorum kiOlsun uyurken bilinçaltımız alıyor çok rahatlatıyor o video
Haklısın ama önceden yapmak daha zevkli oluyorNormalde doktorlar adetiniz 1 hafta geçince yapın diyorlar ama biz tam tersi 1 hafta önceden yapmaya başlıyoruz
Senin kaç gün var ilk gebeliğin miNormalde doktorlar adetiniz 1 hafta geçince yapın diyorlar ama biz tam tersi 1 hafta önceden yapmaya başlıyoruz
İlk olucak nasipse tam bilmiyorm 6 günde olabilir 9 gündeSenin kaç gün var ilk gebeliğin mi
gim yok ama ne zaman yapcannnarkadaşlarım sizlere bir sorum var prodüktör early almıştım eczaneden ama içi farklı çıktı yani değişti mi bilgisi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?