- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.341
İnşallah tatil bebesiyle dönersiniz kuzum
Vala benim 4 gün var beklemedeyim çok zor beklemekKızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim 7 gün var ama şu beklemek yoruyor insanı başka meşgul olacak şeyler lazımbide en erken test ne zaman yapmalıyım sabırsızım birazcık
Ya senin azmış 4 gün olsa ben yapmıştım herhalde şuan bile acaba test alıp yapsam mı diye düşünüyorumVala benim 4 gün var beklemedeyim çok zor beklemek
Anladım canım ben kortizon ve ağrı kesici alıyorum baya ağrım varCanım romatizma doktorum kan sulandirici onerdi Hem gebelik öncesi hem sonrası. Şuan kan sulandirici içiyorum coraspirin 100. Gebe kalınca hem ecoprin 150 hem de iğne kullanacağım
Çok erken canimYa senin azmış 4 gün olsa ben yapmıştım herhalde şuan bile acaba test alıp yapsam mı diye düşünüyorum
Peki o zaman 5 gün de çıkan oluyor ama bazen ya ne bileyim ondan dedim bekleyelimÇok erken canim
Anladım canım ben kortizon ve ağrı kesici alıyorum baya ağrım var
İnsan burda test yapanları gördükçe test yapası geliyorKızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim 7 gün var ama şu beklemek yoruyor insanı başka meşgul olacak şeyler lazımbide en erken test ne zaman yapmalıyım sabırsızım birazcık
Benim 5 gun varken çıkmamışti oncekli gebeligimde bu ay hic test yapmadin vala kimlerinki oyle evet erken cikiorPeki o zaman 5 gün de çıkan oluyor ama bazen ya ne bileyim ondan dedim bekleyelim
10-11-12. Günler böyleydi bir kaç saat bekleyince hafif daha belirgin oldu 12. Günde canım bendeB Buffalosos Bebişim sen ilk kaçıncı gün silik çizgi görmüştün hatırlıyor musun? testlerin duruyorsa paylaşabilir misin rica etsem? 9. ve 10. gün test yapmış mıydın bir de?
Cnm adetın 14.16.18. Gunlerınde ilişki olunca bişekılde denk gelıyorBu arada bugün 29.günüm Regl olmadım. Göğüslerim aşırı acıyor belim ağrıyor karnım ağrıyor. Çok fazla değerlendirme olmadı olsa olsa mucize olurTikabasa gibi nasıl denk getirdin helal vallahi
Aaaa çok makbule geçti bebişim ya, çok sağol. Demekkki kişiden kişiye değşiyor Beta salımı. Neredeyse yok gibi 10 ve 11 de. Neyse ben de beklim garanti olsun 11. güne kadar.10-11-12. Günler böyleydi bir kaç saat bekleyince hafif daha belirgin oldu 12. Günde canım bende
14-15 de gölge çıkan çok kişi vardı kuzum tamamen döllenmeyle alakalıAaaa çok makbule geçti bebişim ya, çok sağol. Demekkki kişiden kişiye değşiyor Beta salımı. Neredeyse yok gibi 10 ve 11 de. Neyse ben de beklim garanti olsun 11. güne kadar.
Demekki en erken 11. günden önce başlamamak lazım çok test yapmaya. Hatta bat ı beklemek daha iyi tabi14-15 de gölge çıkan çok kişi vardı kuzum tamamen döllenmeyle alakalısağlıkla cift çizgi çıksın da varsın geç günler olsun
Doktorlara göre bat’ı da 1 hafta geçmeli. Ben sağlık ocağına kan vermeye gittim daha bat’a 4-5 gün vardı (benim döngü uzun 34 35 oluyordu)Demekki en erken 11. günden önce başlamamak lazım çok test yapmaya. Hatta bat ı beklemek daha iyi tabi
Neyse bakalım hayırlısı. Testte çıkma zamanı iyice netleşti senin testlerini gördükten sonra aklımda. Senin nasıl gidiyor bebişim, iyisindir inşallahDoktorlara göre bat’ı da 1 hafta geçmeli. Ben sağlık ocağına kan vermeye gittim daha bat’a 4-5 gün vardı (benim döngü uzun 34 35 oluyordu)
Bir arkadaş uyardı söyleme bat olmadığını dedi doktor sordu direkt soru şu “adetin kaç gün gecikti?” Dhjdjd gecikmedi diyemedim bir hafta kadar gecikti dedim aaa tamam o zaman hemen bakalım dedidesem ki ooo var daha gecikmeyi bekle diyecekmiş meğer
Açıkçası hamile kalmaya çalışma evresi harika zamanlardı.. pek iyi değilim hormonlardanNeyse bakalım hayırlısı. Testte çıkma zamanı iyice netleşti senin testlerini gördükten sonra aklımda. Senin nasıl gidiyor bebişim, iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?