- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.141
AynenE o zaman yerleşme olma ihtimali büyük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenE o zaman yerleşme olma ihtimali büyük
Yok kuzum gelmedi dahaGeldimi devamı bak bakim
Yerleşme o yerleşmeYok kuzum gelmedi daha
Inşallah oyledir canım ama hıc sanmıyorum genelde regl olma yakınında kahverengi akintin olur ilkE o zaman yerleşme olma ihtimali büyük
Inşallah canım yaaa bilmiyorumYerleşme o yerleşme
Normalde gelmiyordu dimi senin diabet öncesi böyleInşallah canım yaaa bilmiyorum
Haklısın bak içeyim ondan iyi gelirPapatya çayı iyi geliyo diye biliyorum kuzum bi denessen
Kuzum bi ara sana söyledim ya kahverengi akintim geliyor diye iylesikten 1 hafta faln sonra bu ay bir de genelde regl yakın gelir benim yaniNormalde gelmiyordu dimi senin diabet öncesi böyle
Unutmuşum ya gelmez inşallahKuzum bi ara sana söyledim ya kahverengi akintim geliyor diye iylesikten 1 hafta faln sonra bu ay bir de genelde regl yakın gelir benim yani
Bu ay yumurtlaman erken mi oldu ki?Inşallah oyledir canım ama hıc sanmıyorum genelde regl olma yakınında kahverengi akintin olur ilk
Inşallah canım yaUnutmuşum ya gelmez inşallah
Yumurtlama tarihine göre adet tarihi değişiyomuBu ay yumurtlaman erken mi oldu ki?
Evet akıntıyla anladım erken oldugunuBu ay yumurtlaman erken mi oldu ki?
Genelde 14 gün sonrası oluyormuşY
umurtlama tarihine göre adet tarihi değişiyomu
Benim sabıt gelır her ay adet ondan sordum merak ettimGenelde 14 gün sonrası oluyormuş
Yumurtlamadan 14 gün sorna regl mi oluyoruzGenelde 14 gün sonrası oluyormuş
Ayyyy Boğa tanıdıklarım var çok başarılı ve güzel insanlarA Afratafrac tatlım benim tarihleri düzenleyebiliriz
Sat:15 Temmuz
bat:13 Ağustos
Benim yavru boğa burcu olmak istedi demek bu ay gelmediğine göre
Evet bencede öyleAyyyy Boğa tanıdıklarım var çok başarılı ve güzel insanlar
16-17 gün süren de varmış ama nadir galiba:)Benim sabıt gelır her ay adet ondan sordum merak ettim