- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.121
Geldi beni de yatağa serdiGeldimi kırmızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi beni de yatağa serdiGeldimi kırmızı
Yeni ay yeni umutlarGeldi beni de yatağa serdi
İnşallahYeni ay yeni umutlar![]()
Ay olsun bırdahaki ay olucakGeldi beni de yatağa
Migrenle geldi canım hava da sıcak olunca daha da kötü oldu. İlaç almak da istemedim hala çok ağrıyor başım ama çok şükür daha fazla gecikmedi yok yere.Ay olsun bırdahaki ay olucak
Senındemı çok ağrılı geçiyo
Valla ben ilaç içmeden duramıyorum ya kıvrandırıyoMigrenle geldi canım hava da sıcak olunca daha da kötü oldu. İlaç almak da istemedim hala çok ağrıyor başım ama çok şükür daha fazla gecikmedi yok yere.
Bende o yok çok şükürValla ben ilaç içmeden duramıyorum ya kıvrandırıyo
Dayanılmayacak kadar çok sancım olmuyor benim çok şükür. Beni mahveden migrenValla ben ilaç içmeden duramıyorum ya kıvrandırıyo
Senin daha 5 gün yok mu adetine?Benim yine çok hafif kahvrengi akintim geldi bence bende yollar açıldı regl olucam herhalde
Migrende çok kötü ya hele sıcakta ilacı yokmu onunDayanılmayacak kadar çok sancım olmuyor benim çok şükür. Beni mahveden migren![]()
Kuzum daha 5 günümüz var ki yerleşme olmasınBenim yine çok hafif kahvrengi akintim geldi bence bende yollar açıldı regl olucam herhalde
Canın sağolsun demek gelecek ay olacakKan sonucum negatif![]()
Evet varSenin daha 5 gün yok mu adetine?
Sanmıyorum kuzum yaKuzum daha 5 günümüz var ki yerleşme olmasın
Var da adeti kesiyorlar diye içmiyorum. Ama var ya zor dayanıyorumMigrende çok kötü ya hele sıcakta ilacı yokmu onun
Geldimi devamı bak bakimSanmıyorum kuzum ya
Papatya çayı iyi geliyo diye biliyorum kuzum bi denessenVar da adeti kesiyorlar diye içmiyorum. Ama var ya zor dayanıyorum
E o zaman yerleşme olma ihtimali büyükEvet var![]()