- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.081
Karnım ağırdııııı gülmektennnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estafurullah. Yerim senin cadolozluğunuKız sen A Afratafrac ‘ın motivasyon mesajlarını okumadın sanırım ben onun yanında cadoloz kalırım evet o zaman en acilinden şu an başlıyor musun diyete ?
Allah ağlatmasınKarnım ağırdııııı gülmektennnnn
Kilo vermek için %70 sağlıklı beslenme %30 spor bebişim. Yeme içme çok önemli.Her gün sabah işten çıktığımdan beri yürüyüş yapıyorum sıkılaşma oldu ama kilo veremedim dikkat ettiğim halde bide senin dediğini yapcam 7 den sonra sadece su
Annem barbunya yapmış fazla onu yedik. Aman sıcak havada da insanın canı bişi istemiyo. TırtıkladıkOoooh ellerine sağlık yanına ne yapcan
Hahah kaşıdım canımKız popişi kaşı nazar değmesin
Yaa ne güzel oluuurVallahi şöyle bir tarih belirleyip keşke buluşma imkanımız olsa ya herkesi çok merak ediyorum dahada tanımak istiyorum yakından @Afratafrac duy sesimi hu huuuu
Ben senlen buluşucam gelince ama genel bi buluşma olsa 10 numara olur yaYaa ne güzel oluuur
İnşallah hayırlı haberle gelirsin canım benimde salı kontrolüm var bakalım ne diyecek drİn şa Allah canımŞimdilik iyi gidiyor çok şükürpazartesi yine doktordayım belli olucak
Ay valla buluşalım ne güzel olur gelme planın var mı yakınlardaBen senlen buluşucam gelince ama genel bi buluşma olsa 10 numara olur ya
Belki yarın da pik devam edebilir belli olmaz. Zaten pik olması yumurtlayacaksın demek. Yumurtladıktan sonra ovulasyon testin silikleşecek buna aynı zamanda yumurta çatlaması da deniyor. Yumurta çatladıktan sonra 12 ila 24 saat arası yaşayabiliyor.Yani Pazartesi eve girdiği gibi sen üstünü çıkartmış hazır bekliyor olKıbrıstan Antalya’ya kadar koşabilseydim keşke. Gerçi yüzülür de am konumuz bu değil. Eşim Antalya’da pazartesi burada olacak
Şimdi ayın sonunda Bulgaristan’a gidicez 3 haftalığına bursaya da gelicez galiba canımAy valla buluşalım ne güzel olur gelme planın var mı yakınlarda
Süper o zaman haberleşiriiizŞimdi ayın sonunda Bulgaristan’a gidicez 3 haftalığına bursaya da gelicez galiba canım
Tabikide balımSüper o zaman haberleşiriiiz
Bunda gayet gebelik var canım bak benim üsttekilerde artımed ve hep silik çıktı gözle zor gözüküyordu en alttaki 2 sini ve erken gebelik testini aynı günde yaptım onlar daha belirgindiİçindeki düz canım bak yapışmışsan göstereyim
konu nası bana geldiVallahi şöyle bir tarih belirleyip keşke buluşma imkanımız olsa ya herkesi çok merak ediyorum dahada tanımak istiyorum yakından @Afratafrac duy sesimi hu huuuu
Rahmin tam ortasındaki baskı ve ağrı bebişten oluyor canım benimde ilk kez bu ay öyleydi hatta yürürken bile acı oluyordu sanki orda yumruk gibi bi taş varda düşecek miş gibi oluyordu hatta ilişkide bile tam ortada acı hissi oluyordu oysa bebişten miş şimdi yok o acı zamanla geçti inşallah bebiş geliyordur seninde
Topiğin demirbaşlarından olarak ben konuyu sana getirdimkonu nası bana geldi