- 24 Ağustos 2022
- 4.516
- 16.650
- 138
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.041
Kız ne güzel gözlerin var tanıdık geldin bi hahxhshxAy kızlar bide ben gittim dün kirpik yaptırdım kendimi şaşı hissediyorum acayip ağırlık yaptı ama çok güzel duruyor be![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne güzel gözlerin var tanıdık geldin bi hahxhshxAy kızlar bide ben gittim dün kirpik yaptırdım kendimi şaşı hissediyorum acayip ağırlık yaptı ama çok güzel duruyor be![]()
Ay süper olurrrKız ben Türkiye’ye gelince belki kahve içeriz![]()
Aman AllahımBide bir taraf öyle döküldü diğer tarafta iprek kirpik kaldı kötü duruyor diye çatır çatır kendim yoldum![]()
Ya ben oyuncak yapıyorum onları koyarım diye aldım bi yandan da bide elbet kalcaz hamile bulunsun kenardaValla iyi cesaret edip alıyorsun ben hiç bişey almadım ya dayanamam diye![]()
Birazcık yaptırdığım yerde şhoplamış kadın amaKız ne güzel gözlerin var tanıdık geldin bi hahxhshx
Öylede manyağımAman Allahımkoz ne yaptın sennn
İstanbul benBirazcık yaptırdığım yerde şhoplamış kadın amasen nerede yaşıyorsun
Aynen mantıklı aslındaYa ben oyuncak yapıyorum onları koyarım diye aldım bi yandan da bide elbet kalcaz hamile bulunsun kenarda![]()
Bende de var kocaman uçukBir yerde uçuk hamilelik belirtisi yazıyordu. Allahım var bir hayalimiz hadi inşallah![]()
Takma kirpik mi canım. Tak kız bişeycik olmaz çok güzel hissettiriyorAy bende araştırdım aldım nascita markası doğal görünüyor ama hamileyim diye denemedim kaldı öyle![]()
vala ben cesaret edemiyorumBen daha önce doğal diye geçenden yaptırmıştım ama yapan kişinin yapıştırıcısı çok kötüymüş kirpiklerimle birlikte döküldüler ama bu gittiğim yerde böyle bi sorun yaşamadım
1 ayla bir yaş daha genç olmayı kaçırmışsın yaYaaa bende 01.11.1996![]()
Yaaaaa kader ortağımBende de var kocaman uçuk![]()
Bende 31.08.1996Yaaa bende 01.11.1996![]()
Evet istanbula gezmeye geliyorum sadeceİstanbul benama tanışmıyoruzdur büyük ihtimal
![]()
Gel ben sana takayım cesaret veririmvala ben cesaret edemiyorum![]()
Dimi kız vala yaaa bune hiçbirşeye cesaret edemiyomGel ben sana takayım cesaret veririm![]()