- 29 Ocak 2023
- 213
- 205
- 33
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.001
3 gün önce olmuştu ama işlevsel olurlar mı bilmiyorumVardır bunda da Bir hayır peki 2 3 gün önce ilişki oldu mu? Olduysa eğer sperm vardır
Allah isterse neden olmasın3 gün önce olmuştu ama işlevsel olurlar mı bilmiyorum
Böyle anne yi bulmuş gelmezmiCanım yavrum anan sana bugün bir pike bir de oyuncak sepeti aldıbelki gelmek istersin oyuncakların da kutun da hazır
Ah umarım. Hepimiz güzel haberler alıp, mucizelelere şahit olalım.Allah isterse neden olmasıngüzel haber bu hala döllenme şansı var
AMİNNNNN ecmainAh umarım. Hepimiz güzel haberler alıp, mucizelelere şahit olalım.❤
Tekrar mı cevap vereyimKızlar ovulasyonda 2.çizginin diğer çizgi kadar koyu renk olmaması yeterince büyümediğini mi gösteriyor benim minnoş büyümeden çatlamış olabilir mi
Dün yapmıştım negatif bebeğim. 2 gün var regl geliyor karnım ağrıyoBata az kalmış test yaptınmı hiç
Gelmicek daha var hop gölge değilde kırmızı çizgi çıkcak belki hemen gelicek diyorsun aaaDün yapmıştım negatif bebeğim. 2 gün var regl geliyor karnım ağrıyo
IGelmicek daha var hop gölge değilde kırmızı çizgi çıkcak belki hemen gelicek diyorsun aaa
Evett bursadayım bursalıyım canım. Sende bursalı mısınnnnSen bursadamı yaşıyorsun canım
Testler geldiği kuzumBenimde nedense bugun cok test yapasım var
I
Güzel kalbinden öperim keşke olsaGelmicek daha var hop gölge değilde kırmızı çizgi çıkcak belki hemen gelicek diyorsun aaa
Ben bulgarıstanlıyım asıl ama bursada yaşadım çoookk kız bide tanıştık çıkıyomuşuzEvett bursadayım bursalıyım canım. Sende bursalı mısınnnn
Benimde ciciklerim acımıyor ki acımayınca hamile kalınmıyor muGüzel kalbinden öperim keşke olsakendimi biliyorum hiç hamile hissetmiyorum göğüsler acımıyo zaten. Bu ay benim pas Allah sana versin inşallah
ahahah bizde bulgaristan göçmeniyiz ama çoook eskiler gelmiş bursayaBen bulgarıstanlıyım asıl ama bursada yaşadım çoookk kız bide tanıştık çıkıyomuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?