- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çabucak geçer inşallah. Kızların dediği gibi ballı şerbet falan da iç yumuşatsın bari.Yatmadan yapayım canım yemek bile yiyemedim ya garibim karnım açlıktan gurulduyor
İçiyorum içiyorum kulağımada vuruyo çok fena yaptı beni buYaa çabucak geçer inşallah. Kızların dediği gibi ballı şerbet falan da iç yumuşatsın bari.
Canim senin 20lik dişin var mi. Hem boğaz hem kulak diyince dişten suphelendimİçiyorum içiyorum kulağımada vuruyo çok fena yaptı beni bu
Yok canım benim 20 likler çıktı hepsiCanim senin 20lik dişin var. Hem boğaz hem kulak diyince dişten suphelendim
Vardır doktorun bir bildiği öyle doktorlar var instagramda flan görüyorum doğallıktan yanaBirde size ne diyeceğim ya ben bir kadın doğum doktoruna gittim hormon testi yaptırdım insülin direncim çıktı ama bu doktor aşırı doğalcı bir kadın olduğu için çok mecbur kalmadıkça ilaç yazmıyor bana aşağıdaki bitkiler verdi aranızda kullanan varmı ?
Ayyy kim gelmişSelam kızlar uzun zamandır yoktum, inzivaya çektim kendimi ama bir değişikliğim de yok nasılsınız? Hamiş olanlarımız var mı
Anladım, dişin çıkmışsa bile ama çürüğün varsa tabi aynı zamanda diş ağrısı da olması lazım. Bunlar yapar dediğin semptomları. Geçmiş olsunYok canım benim 20 likler çıktı hepsi
Sağol canım benimAnladım, dişin çıkmışsa bile ama çürüğün varsa tabi aynı zamanda diş ağrısı da olması lazım. Bunlar yapar dediğin semptomları. Geçmiş olsun
Benim arkadaşım hamile. Doktor sadece ıhlamur içebilirsin demiş.Kızlar gebelikte ıhlamur içilmiyor benim bildiğim
İnşallah yerleşme kanamasıysa eğer ne zaman yapmalıyım testi sizceYErleşme kanaması da olabilir canım, hadi inşallah öyledir Bekliyorum haberini
Bu kadın biraz daha değişik ama bana sübyan nuskası felan yaptır dedi sen yıllarca tıp oku reçeteye nuska yaz yani böyle şeylere inanmadığımdan değilde doktor söyleyince biraz tuhafıma gittiVardır doktorun bir bildiği öyle doktorlar var instagramda flan görüyorum doğallıktan yana
Valla senin Bat geçeli baya oldu kuzum. Elinde test varsa yarın sabah tekrarla.İnşallah yerleşme kanamasıysa eğer ne zaman yapmalıyım testi sizce
Enteresan kimi doktorlar hacamatı sülüğu flan öneriyorlar bitkisel ürünlerle birlikteBu kadın biraz daha değişik ama bana sübyan nuskası felan yaptır dedi sen yıllarca tıp oku reçeteye nuska yaz yani böyle şeylere inanmadığımdan değilde doktor söyleyince biraz tuhafıma gitti
Adet düzensizliğim de var benim o yüzden geç döllenme falan mı oldu acabaValla senin Bat geçeli baya oldu kuzum. Elinde test varsa yarın sabah tekrarla.
Hastahane kocasının zaten alt katıda doğal yaşam merkezi onuda yapıyor neyse başlıyayım otlara bakalım 7 ay oldu bu ayda çok ümitli değilim ama hayırlısı bakalım hepimiz içinEnteresan kimi doktorlar hacamatı sülüğu flan öneriyorlar bitkisel ürünlerle birlikte
Olabilir bencede vakit kaybetmeden test yap tekrardan kesinlikleAdet düzensizliğim de var benim o yüzden geç döllenme falan mı oldu acaba
Doktor dediyse vardır bir bildiği Doktor yani sonuçta hayırlısı olsunHastahane kocasının zaten alt katıda doğal yaşam merkezi onuda yapıyor neyse başlıyayım otlara bakalım 7 ay oldu bu ayda çok ümitli değilim ama hayırlısı bakalım hepimiz için