- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.501
Test nerde canım resim yokKızlar biliyorum bu test mimli ama sabah hicbisey yoktu aradan 12 saat geçince tekrar yapmak istedim beş dk oldu testi yapalı
Son ay ekstra bir şey kullandın mı canım?kızlar ben 12i kan testi yaptırdım negatif, 12 günlük adet gecikmem var, hiç böyle olmazdı
Ben de bazen bim e gelen şeylerden almak istiyorumDayanamadım 1 tane küçük birsey aldım şans getirsin gelecekteki bebeğime
Kuzum elektrik gitti ikisini de yukledimTest nerde canım resim yok
Öyle hissettimÖyle mi hissettin öyle mi gördün?
Kız niye üzgün işareti kattın bu kadar mı mimli yani test. hemen çıktıysa pembiş yani kuzumKızlar biliyorum bu test mimli ama sabah hicbisey yoktu aradan 12 saat geçince tekrar yapmak istedim beş dk oldu testi yapalı
Vallahi canım hiç güvenemiyorum bu teste. Başka marka ile yapsan. Geçenki arkadaşta da aynı böyleydi kan verdi negatif çıktı hatırlarsan. Hamile olmanı gönülden istiyorum İnşAllah doğrudurKızlar biliyorum bu test mimli ama sabah hicbisey yoktu aradan 12 saat geçince tekrar yapmak istedim beş dk oldu testi yapalı
2 buçuk yıldır bir sefer çift çizgi göremedim. Eğer gerçekse mutluluktan nasıl ağlarımKız niye üzgün işareti kattın bu kadar mı mimli yani test. hemen çıktıysa pembiş yani kuzum
Biliyorum bitanem. Şuan sevinemedim daha adete 7 gün var. Dün 4 tane aldım hepsi bundanmiş. Yarın sabahta çizgi görürsem başka test deneyeceğim inşallahVallahi canım hiç güvenemiyorum bu teste. Başka marka ile yapsan. Geçenki arkadaşta da aynı böyleydi kan verdi negatif çıktı hatırlarsan. Hamile olmanı gönülden istiyorum İnşAllah doğrudur
Ayyy canım benim inşallah vardır2 buçuk yıldır bir sefer çift çizgi göremedim. Eğer gerçekse mutluluktan nasıl ağlarım
Sabah da çizgi görürsem koşa koşa giderim başka almayaAyyy canım benim inşallah vardırmadem test mimli hemen başka test al yap canım veya yarın sabah yap
Ama burda görüyorum ben yani testin nasıl olduğunu bilemem amaKızlar biliyorum bu test mimli ama sabah hicbisey yoktu aradan 12 saat geçince tekrar yapmak istedim beş dk oldu testi yapalı
Daha dün arkadaş kan vermeye gidince negatif gelmişti sonucu o yüzden sevinemiyorum kiAma burda görüyorum ben yani testin nasıl olduğunu bilemem ama
O zaman predictor al ben bir tek ona güveniyorumDaha dün arkadaş kan vermeye gidince negatif gelmişti sonucu o yüzden sevinemiyorum ki
İlk haftalarda yanılıyorum falan dedin ama erkek bebek gibi dedinBen ne demiştim canım önceki resimd
Oda iyiymiş bakalım bidahaki kontrolde ne çıkıcakÖyle hissettimgörüntüden bir şey anlamadım
Tamam canım bekliyorum güzel haberiniBiliyorum bitanem. Şuan sevinemedim daha adete 7 gün var. Dün 4 tane aldım hepsi bundanmiş. Yarın sabahta çizgi görürsem başka test deneyeceğim inşallah
Ben de bazen bim e gelen şeylerden almak istiyorumama bak böyle şeyler de mantıklı. Fiyatı iyiymiş bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?