- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.061
Biz de bi yerlere gidicez. Yumurtlamaya geliyor büyük ihtimal. Tatilde bu işler kolay oluyor diyorlaryaBen şimdi hesapladım. Eğer hamile değilsem yumurtlamam tatile denk geliyo. Balkan turu almıştık 7 gün farklı şehir ülke gezicez. Artık hangi ülke hangi şehre denk gelirse. Çocuğumun başka ülkede olası varsa olur benceHem anlatmaya hikayem olur ona da . Biz seni balkan ülkelerinin birinde yaptık evladım
Hiç belli olmaz kuzucum şak diye oluverir hadi inşallahBiz de bi yerlere gidicez. Yumurtlamaya geliyor büyük ihtimal. Tatilde bu işler kolay oluyor diyorlaryaBi taraftan onu düşünüp sabırsızlanıyorum bi taraftan benden koç burcu çıkmaz ki olmayacak nasılsa deyip koyveriyorum
Ben regl olmadım henüz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün de peçeteye çok az pembe bir kanıtı geldi. Devamı gelecek mi bilmiyorum hiç adet sancım falan da yok anlamadımKızlar selam, sizlerin Bat geçeli baya oldu. Ne durumdasınız? Regl olanların Sat ve Bat'ını güncelleyebilirim söylerseniz. Olmayanlar da olmadım bekliyorum yazarsa sevinirim. Cevap vermeyenleri isim listesinden sileceğim.
@bhykrttl @beun8 @fiyonaprensesolan @doga @Deniz_61 @Cancanyus B babytoys @cey3406 @reyhani500 @Madame butterfly @pempbepsikolog @halles
İkimize de inşallahSağlıklı yumoşlar tatlı bebişler getirsin sana
Benimde aynı canım, hatta önceki grupta yazmıştım dünyanın tüm yanlış testlerini ben almış olabilirim diyeHer ay aynı şeyleri yaşıyorum maalesef bunlardan hariç Bir ton örneğim vardı elinde kalanlar bunlar
Yanlız değilmişimBenimde aynı canım, hatta önceki grupta yazmıştım dünyanın tüm yanlış testlerini ben almış olabilirim diye
YErleşme kanaması da olabilir canım, hadi inşallah öyledirBen regl olmadım henüz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün de peçeteye çok az pembe bir kanıtı geldi. Devamı gelecek mi bilmiyorum hiç adet sancım falan da yok anlamadım
Günaydın canımm bugün yapmıcam birazdan eve gelecekler tadilata rahat rahat inceleyemem
Modun düşecekse yapma zaten kesinlikle. Bekle bence de. Zaten 10 günden öncesi aşırı erkenBi de regl belirtilerim fazla, bi de dün yaptıgım testi bekledikce sanki gölge yok oldu gibi oldu hevesim kaçtı şimdi yapıpta iyice modum düşmesin
Bakalım canım ztn olmazsa doktora gidicem onunda heyecanı var hayırlısı artıkModun düşecekse yapma zaten kesinlikle. Bekle bence de. Zaten 10 günden öncesi aşırı erken10 gün ve Bat arası da erken seviyesinde.
Evde ne tadilatı yaptırıyorsunuz?Bakalım canım ztn olmazsa doktora gidicem onunda heyecanı var hayırlısı artık
Biz incelerdikGünaydın canımm bugün yapmıcam birazdan eve gelecekler tadilata rahat rahat inceleyemem
İnşAllah çok yakında nasip olacak bebeğim çok inanıyorumGünaydınnnnnnnn, musssmutlu bir gün diliyorum herkese. Bol pozitifli bir gün olsun. Cuma mubarek günde yapıcam testi diyenleri ve dün test yapıp bugün ilk idrarla test yapmasını beklediklerimizden testlerini bekliyoruzhepinizden güzel sonuçlar alacağız inşallah
Benim de 7. günden herkese selam. Henüz bişi yok. Rabbim bana da pembişlik görmeyi nasip etsin buradaki herkes gibi.
Eki Görüntüle 3272149
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?