- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.881
Cnm normalde istanbulda oturuyorum ama şuan tekirdağda yazlıktayımİstanbulda olanınız var mı bilmiyorum ama pelte kıvamına geldim. Kız bu ne sıcak. Bir de emekli teyzeler gibi her yanım ağrıyoay delircem. Yaşasın kış. Sıcak oturmak kalp ben. Bu sıcaklarda herşey zor o iş de dahil. Beni bir sinir alıyo ki anlatamam. Allahtan bekleme dönemindeyim yoksa herşeyden vazgeçiyo insan bu sıcaklarda
Annem samsunlu bebişim. Ama Samsunda büyüdüm neredeyse bıraksan heryere bilmeden gider gezerim kaybolmam. O iskele var ya iskele ayyyy bir insanın canı sürekli orda gezmek çeker miSamsunlu musun canim
Samsunum güzeldir
Bende atakumda oturuyorum sahilimiz candır.
İş yerim Tekkeköy organize sanayide günlük toplamda 1.5 saat yol çekiyorum ama akşam ve hafta sonlari değiyor
Kuşum sen iki canlısın sen daha fena hissediyorsundur sıcakları bir deCnm normalde istanbulda oturuyorum ama şuan tekirdağda yazlıktayım
Bura fena sıcak, nefes alınmıyo
Niqu cnm bn p. Tesi doktora kapaklı'ya gelcem yanına
Ayyy yanımda eşim olmasaydı kesin görüşürdük yaa ne guzel olurdu
Du bakalım başka bi gun gelırsem yaz döneminde görüşüruz inşallh
Cnm normalde istanbulda oturuyorum ama şuan tekirdağda yazlıktayım
Annem samsunlu bebişim. Ama Samsunda büyüdüm neredeyse bıraksan heryere bilmeden gider gezerim kaybolmam. O iskele var ya iskele ayyyy bir insanın canı sürekli orda gezmek çeker micennet gibiydi videosu da durur hala bakarım. Hava hafif serin. Gökyüzü pembe mor arası dalgalar vuruyo sahile. Akrabalar olmada gider gelirdim
Kuşum sen iki canlısın sen daha fena hissediyorsundur sıcakları bir de
Tamam kuşumAtakuma çok güzel mekanlar açıldı gelince bir lezzet turu için yaz bana canım öneri yaparım
Alıntı yapamadım ay yaşlanıyor muyum yoksa
Vantilatör var bizde de onu kullanayımOdaya üfleyen biseyler koy. Benimki UFO getirmisti soğuk ufleyeninden,zor anlarda kurtarıcı
Hangi hastaneye gidicen?bende pazart.dokdordayım optimetCnm normalde istanbulda oturuyorum ama şuan tekirdağda yazlıktayım
Hadi yaŞaka gibi, 12 den bu saate çişimi tuttum test dağıtımda gelir diye az önce yaptım bu saatten sonra gelmez diye şimdi geldi
Çok zor bir süreç kuzum allah yardımcın olsun rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinanlayabiliyorum seni benimde biri 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum diğeri 8.buçukken durdu ondada kürtaj oldum 1 hafta önce kimyasal geçirdm çok zor kan pıhtılaşmam var değerim 30-40 olunca başlıycaktım iğneye nasip olmadı İnşallah kimse burda boş çıkmaz herkes bebişlerine kavuşur
Ay keşke komisyon vereydi çorba parası yapardım flfjgldgldgAdamı afra kk kadinlari ile zengin etti adam sasirmistir bu kadar sipariş gelince
AhahahahŞaka gibi, 12 den bu saate çişimi tuttum test dağıtımda gelir diye az önce yaptım bu saatten sonra gelmez diye şimdi geldi
Bence direkt Bat gününü bekle, süpriz olur varsaE ben yumurtlama takibi yapmadim adet bitince iki kez korunmadik sonra rahatsizdim dr gittim yara var dedi ilac verince ara verdik 7 gün o gunlerde yumurtlama gunlerime geldi tahminimce sonrasinda ise eşim bu ay korunalim dedi ilaçların bitince deneyelim daha saglikli olur dedi artik bilmiyorum ondan umudumyok dedim bu aydan 6 gun kaldi benimde adete yapsam olsa cikarmi acaba diye ama hafta sonu pazar gunu yapmayi dusunuyorum bende
Bebişim akşam oldu istersen sabahı bekleŞaka gibi, 12 den bu saate çişimi tuttum test dağıtımda gelir diye az önce yaptım bu saatten sonra gelmez diye şimdi geldi
Yok kuşum ben o testi gözden cıkardım yapcamBebişim akşam oldu istersen sabahı bekle
Yap hadi bekliyoruz inşallah minnak vardırYok kuşum ben o testi gözden cıkardım yapcam
Hangi hastaneye gidicen?bende pazart.dokdordayım optimetbende eşimle olucam zaten
Ooo test geliyo haydi beklemedeyiz kuşumYok kuşum ben o testi gözden cıkardım yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?