- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.801
Evet 10 saniyeyi geçmemek gerekiyor. Dikkatli yapınca doğru çıkıyor sonuçları genelde. Ovülasyon testleri çok iyi özellikleYa innovitada idrarın içinde çok bırakmamak mı gerekiyor acaba. Alacalı bulacalı görüyorum bazen paylaşılanlarda.
Görümcemi de görümceleri de hiç sevmem.Offff eşimin kardeşi geliyormus bebeği ile izdirapli 1 hafta beni bekliyor yarın burada olacaklarmis. Istanbuldan geliyorlar. Çok üzüyor beni çok boş konuşuyor eşimde farkında hassassin zaten bir denetim ayarla git dedi normalde bugün seyahatim vardı iptal etmiştim içim almamışti yolu. Onu haftaya ayarlayayim barikız kürtaj oldum ne bir arama ne bir sorma bebek öldü karnımda 1 kez mesaj attı kurtajdan once o kadar. Ben bunu asla unutmam onun her anında yanında oldum maddi manevi.
Ya da hamileydi bizimde bebek istediğimizi biliyordu. Araba aldı ev aldı diyor ki besigine asacağım kızıma aldım. Gebe kaldım dedim kız delisi olduğumu biliyor diyor ki senin kesin oğlun olacak ne olursa olsun başımın tacı olacak dedim bence uzul kız annesi olmak başka senin oğlun olacak diyor. Niye üzüleyim o benim canım olacak erkekte olsa çok seveceğim diyorum tüh gördün mü erkek olacak diyor. Ayyy ne olsa moral bozar yüzü asık durur boş boş suratına bakar.Tüm enerjim gitti yeminle
Evet o zaman görünmeyebilir canımCnm p. Tesi 5+4 oluyor sata göre
Sanmıyorum kalp atışını kese bıle gözukmez belki 2 gün geç yumurtladım ben
Canım bütün testler bendede hep silik çıkıyor ama benim normal beta hep 2 ondan sanırımHer ay kimyasalları geçirmiş olamam kigeçen ay çatlatma iğnesi vuruldum 10.gun tamamen siliklesti elimde farklı bir marka test vardı silik çıktı adetim gelmeyince kan verdim 1.20 çıktı
Görümcemi de görümceleri de hiç sevmem.
Eşi kendinden küçük bir ben varım galibaYine gülecek yüzün bebeğim az sabır
Benim de yaş 34 eşim 39 henüz hiç gebelik oluşmadı, ancak eli kulağında nasipse
2 bile olsa çıkmaması gerekiyor 5e kadar gebelik yok deniliyor çünküCanım bütün testler bendede hep silik çıkıyor ama benim normal beta hep 2 ondan sanırım
Pcos yoktu sende dimi? Anlamıyorum neden böyle oluyorYine negatif ovülasyon yine pik keşke hiç bakmasaymışım ovülasyona
Eşi kendinden küçük bir ben varım galibabayramlarda harçlık istiyor benden aramızda 9 ay var
Bunlar nasıl laflar böyle ya. Resmen başkalarının üzüntüsünden beslenen tipler. Kocanın kardeşi de olsa belirle sınırını kardeşim. Sert cevaplar ver gerekirse.Offff eşimin kardeşi geliyormus bebeği ile izdirapli 1 hafta beni bekliyor yarın burada olacaklarmis. Istanbuldan geliyorlar. Çok üzüyor beni çok boş konuşuyor eşimde farkında hassassin zaten bir denetim ayarla git dedi normalde bugün seyahatim vardı iptal etmiştim içim almamışti yolu. Onu haftaya ayarlayayim barikız kürtaj oldum ne bir arama ne bir sorma bebek öldü karnımda 1 kez mesaj attı kurtajdan once o kadar. Ben bunu asla unutmam onun her anında yanında oldum maddi manevi.
Ya da hamileydi bizimde bebek istediğimizi biliyordu. Araba aldı ev aldı diyor ki besigine asacağım kızıma aldım. Gebe kaldım dedim kız delisi olduğumu biliyor diyor ki senin kesin oğlun olacak ne olursa olsun başımın tacı olacak dedim bence uzul kız annesi olmak başka senin oğlun olacak diyor. Niye üzüleyim o benim canım olacak erkekte olsa çok seveceğim diyorum tüh gördün mü erkek olacak diyor. Ayyy ne olsa moral bozar yüzü asık durur boş boş suratına bakar.Tüm enerjim gitti yeminle
Boşver canım kendi bilir konuşulmuyorsa konuşmayın ben görümcemle konuşmam mesela. Çok istiyorsa boş konuşmasın muhabbet edelim. Verende Allah alanda Allah kimsenin üstünlüğü yok. Zamanı varBende bendeeeeyavrum üzüntümüz var bebek istiyoruz bagirmasakta bunu sesli biliyor daha bismillah gebe diyor ki bunu doğurayim hemen 2 yapacağım 3 yapacağım maşallah dedim yap ne diyim konuşamazsın asla tuhaf biri. Ama eşi afedersin gel kuçu kuçu diye çağırıyor onu benim eşim en sorunlu zamanlarımızda bile hep saygılıdır bana eşim dedi ki heralde o da bununla övünerek sana üstünlük taslıyor kendini iyi hissediyor halbuki ne yani altı üstü gebe kaldın neyi konuşup duruyorsun çok istiyorsan hemen tüp bebek yapalım.hayatim.dedi dedim.her şeyin vakti zamanı var demekki milletle yarış yapamam dedim
Yok canım valla normalde siliktir bende şaştım kaldımPcos yoktu sende dimi? Anlamıyorum neden böyle oluyor
Bunlar nasıl laflar böyle ya. Resmen başkalarının üzüntüsünden beslenen tipler. Kocanın kardeşi de olsa belirle sınırını kardeşim. Sert cevaplar ver gerekirse.
Kocası kendinden küçük olan engin olur derlerEşi kendinden küçük bir ben varım galibabayramlarda harçlık istiyor benden aramızda 9 ay var
9 ay birşey değil benim tanıdıklarım var canım 3-4 yaş fark varEşi kendinden küçük bir ben varım galibabayramlarda harçlık istiyor benden aramızda 9 ay var
Ayyy ruhum daraldıOffff eşimin kardeşi geliyormus bebeği ile izdirapli 1 hafta beni bekliyor yarın burada olacaklarmis. Istanbuldan geliyorlar. Çok üzüyor beni çok boş konuşuyor eşimde farkında hassassin zaten bir denetim ayarla git dedi normalde bugün seyahatim vardı iptal etmiştim içim almamışti yolu. Onu haftaya ayarlayayim barikız kürtaj oldum ne bir arama ne bir sorma bebek öldü karnımda 1 kez mesaj attı kurtajdan once o kadar. Ben bunu asla unutmam onun her anında yanında oldum maddi manevi.
Bende 35@beyons Bende 35 yaşındayım kızlar eşim 37 yaşında biz kez şubat ayında gebe kaldım o da kürtaj ile sonlandı maalesef kalbi durdu bebeğimin
Ağlama ay eğlenseneAy kızlar benim ağlayasım geliyor tuhaf bir şekilde duygusallaştım.
Duygusallaştım tutmayın beni test yapıcamAğlama ay eğlensene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?