- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.641
Mavili olanda hiç bişi göremedim ben canım. Yeşilli de görüyorumçubuk olanıda şimdi yaptım
Evet bende öyle canım yeşillide gözle görülüyo çizgiMavili olanda hiç bişi göremedim ben canım. Yeşilli de görüyorum
Efek yaptım ama çıkmıyorçubuk olanıda şimdi yaptım
Buna yapsana canım o testle bırlıkte yaptımEfek yaptım ama çıkmıyorkurusun biraz bakalım
Bunda efekte gerek yok aslında belli oluyor. Ama bu testler ne kadar güvenilir hiç bilmiyoruz. Farklı markalar ya. Araştırdın mı internetten. Bu markaları kullananlar ne yazmış?Buna yapsana canım o testle bırlıkte yaptım
Bunda efeksiz yine gördüm benBuna yapsana canım o testle bırlıkte yaptım
Baktım canım en çok satılan testler bunlar burda diyorum ya 1 sene her ay kullandım ben bu testleriBunda efekte gerek yok aslında belli oluyor. Ama bu testler ne kadar güvenilir hiç bilmiyoruz. Farklı markalar ya. Araştırdın mı internetten. Bu markaları kullananlar ne yazmış?
O zaman yarın sabah ilk idrarını bekliyoruz sabırsızlıkla.Baktım canım en çok satılan testler bunlar burda diyorum ya 1 sene her ay kullandım ben bu testleri
gittipinde söylersin 4 ay bekledik artık beklemek istemiyoruz diye o zaman anlayış gösterecektirBaktım baktımAğrı için Dr a gitmiştik. Küçük bi kistim varmış. İlaç verdi dr. Niyetimizi söyledik Bu ay korunun dedi. Geçti mi bakalım diye adet günü çağırmıştı. Kisti gitmiş görünce tahlil falan yapmadı. 17 martta gitmişiz adetken işte bizi o zaman serbest bırakmış
en güzeli öyle olucak mesela ben bu şekilde çıkıyo ya yeşiilli geçen ay 3 gün varken böyle çıkmıştıBaktım canım en çok satılan testler bunlar burda diyorum ya 1 sene her ay kullandım ben bu testleri
O zaman yarın sabah ilk idrarını bekliyoruz sabırsızlıkla.
Strip testte gördüm sanki ben kuzuşumçubuk olanıda şimdi yaptım
Strip olanda gölge görüyorum bebeğim İnşAllah yanıltmıyordurçubuk olanıda şimdi yaptım
Valla anlayamadım canım ya zaten çok var bata dahada 2 çubuk testede aynı çıktı diğerinde çıkmadıStrip testte gördüm sanki ben kuzuşum
İnşallah canım daha var az daha bekliyeyim ben köşedeStrip olanda gölge görüyorum bebeğim İnşAllah yanıltmıyordur
Canım nasıl aldın onu öyle linkte 10’lu test var 43 tl
Canım çok üzüldüm rabbim bir ömür mutlu sağlıklı yaşayacağın evlatlar nasip etsin İnşAllahKızlar bakın ne buldum evi toplarken önceki gebeligimde kalan test gordukce icim sizliyor simdi bebegim 3 aylik olicakti hep o üzüntü o acı içimde kalıcak allahım kimselerin başına getirmesin çok zor çok yıpratıcı rabbim anne olmak istiyenlerin kucağını boş bırakmasın o kadar sevinçten mutluktan sorna kalan tek sey bitmeyen aci goz yasi ve ve geride biraktigi tek sey bu testEki Görüntüle 3271731
Çok sıcak çokKızlar sizin oralar da feci sıcak mı. Başıma ağrı girdi stresten mi sıcaktan mı ay bayılıcam. Karnım kasığım bacağım her yerim ağrıyo. Bi arveles atıcam valla
AhahahaHahahageçen çok hastayım ateşim var dedi gerçekten de ateşi 37.5 falandı, kek yapmıştım 2 dilim koydum bı anda ateşi düştü adamın ne kadar bakmiyorsam artık bı kekle iyileşti
Sağlıklı yumoşlar tatlı bebişler getirsin sanaBugün geldi kargodan başladım canım hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?