- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.621
Daha önce gittiysen sistemlerinde çıkıyor zaten şu zamanda gelmişsin diyor direktÖzele gıdıcez ama doldu mu deyim. Gerçi kadın beni hatırlıyordurŞimdi baktım 5 ay oldu zannediyordum 4 ay olmuş
Baktım baktımE nabızda çıkıyor ne zaman gittiğiniz hatta aynı doktora gideceksen direkt görüyor sistemde
Amin canım inşallahHaklısın balım herkes o kadar çok hakediyorki çabalarımızın karşılığını er yada geç alıcaz Allah’ın izniyle
İnşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin bebeğin olurKızlar bakın ne buldum evi toplarken önceki gebeligimde kalan test gordukce icim sizliyor simdi bebegim 3 aylik olicakti hep o üzüntü o acı içimde kalıcak allahım kimselerin başına getirmesin çok zor çok yıpratıcı rabbim anne olmak istiyenlerin kucağını boş bırakmasın o kadar sevinçten mutluktan sorna kalan tek sey bitmeyen aci goz yasi ve ve geride biraktigi tek sey bu testEki Görüntüle 3271731
Amin inşallah canimİnşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin bebeğin olur
Fena sıcak ya, hasta sonu çıkmamak lazım dışarıKızlar sizin oralar da feci sıcak mı. Başıma ağrı girdi stresten mi sıcaktan mı ay bayılıcam. Karnım kasığım bacağım her yerim ağrıyo. Bi arveles atıcam valla
Birazdan yapıcam ya gören çok kişi olduk yanılmayalımBekliyorız kuzum güzel sonuçlarını testine baktımda bende gördüm hadi hayırlısı 2.30 da yap kız
Ülke Danimarka kuzum gevur ülkesiSenin aldığın bu testleri hayatımda ilk defa görüyorum. Bebiş sen hangi ildeydin.
HahahaBende ne kadar bakmıyorsam adama ne zaman böyle şeyler koysam sinsi sinsi bakıp gülüyorniyetim olsada olmasada
Gönder gelsinŞimdi yaptım kızlar
Bugün geldi kargodan başladım canım hadi hayırlı olsunİnşAllah yakında nasip olur hepimize canım
Bebişim özel mesaj atılamıyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?