- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.601
Tamam bende işlerimi halledip geliyorumDur ben gideyim bulaşıklarımı yıkayım zaman geçsin sizin saatle 3 ye bekleyin beni burda
Kız testi üreten firma çocuğun sünnetini çıkardı valla.
Canım 6 ay dolmadı dersen yapmıyorlar çoğu şeyi devlet hastanesi 1 yılı geçti de ben hep öyle dedimTamam canım.
Doktor biraz deneyin olmadı hormon testi yaparız demişti. 6 ay dolmadı ama gidicem. Yapılabilecek bütün testleri istiycem. Bir de mesela pek bilgim yok ama genetik testler varya onlar isteğe bağlı oluyor mu yoksa şunun olması lazım diye şartları var mı? Ne var ne yok bakılsın bi seferde diye istiyorum aslında.
Geri 1 saat şuanTamam bende işlerimi halledip geliyorumsizin saat kaç geri mi ileri mi
Test yapmadın mıKızlar merhaba ben ilk defa yazıyorumumarım herkes hayırlı haberleri alır benim de reglim 3 gecikti.yarin sabah kan vercem. Bacak , kasık ağrım çok var ama gelen giden yok. Normalde düzensizlik yok. Bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım. Adetime 5 gün kala kan verdim 0.1 çıkmıştı. Sizce benim halim ne olur
Benim de en sevmediğim zamanlar adet bekleme günleri. Hadi olacaksan ol. Olunca da hadi biteceksen bitAy kalmasın kalmasın hamilelik yoksa ben hemen adet olma taraftarıyım adet gelsin bitsin ki çalışmalara başlayalım
Özel sigorta karşılar mı acaba?Özellerde yapıyor galiba ama ücreti epey yüksek galiba
Anladım canım hadi bakalım bol şans allahım o güzel duyguyu yine nasip etsin kuzum çok yıprandık hakediyoruzYok normal ama diğerine göre daha hassas
Haklısın balım herkes o kadar çok hakediyorki çabalarımızın karşılığını er yada geç alıcaz Allah’ın izniyleAnladım canım hadi bakalım bol şans allahım o güzel duyguyu yine nasip etsin kuzum çok yıprandık hakediyoruz
Hiç bilmiyorum canımÖzel sigorta karşılar mı acaba?
Yok canımin içi adetime 5 gün kala kan vermiştim negatif çıkınca bı daha test yapmadım.Test yapmadın mı
Bekliyorız kuzum güzel sonuçlarını testine baktımda bende gördüm hadi hayırlısı 2.30 da yap kızO zaman saat 3 ye yapıcamay güldürdün beni
Özele gıdıcez ama doldu mu deyim. Gerçi kadın beni hatırlıyordurCanım 6 ay dolmadı dersen yapmıyorlar çoğu şeyi devlet hastanesi 1 yılı geçti de ben hep öyle dedim
belkide geç döllenmedirYok canımin içi adetime 5 gün kala kan vermiştim negatif çıkınca bı daha test yapmadım.
Senin aldığın bu testleri hayatımda ilk defa görüyorum. Bebiş sen hangi ildeydin.Dur ben gideyim bulaşıklarımı yıkayım zaman geçsin sizin saatle 3 ye bekleyin beni burda
O negatifi görmek o kadar yordu ki kesin sonuca odaklandımbelkide geç döllenmedirEczaneden bir test alıp yapsana yarın kan verip sonuç bekleyene kadar 10 dkda öğrenirsino
E nabızda çıkıyor ne zaman gittiğiniz hatta aynı doktora gideceksen direkt görüyor sistemdeÖzele gıdıcez ama doldu mu deyim. Gerçi kadın beni hatırlıyordurŞimdi baktım 5 ay oldu zannediyordum 4 ay olmuş
Danimarka’da bebeğim şimdi eli köpüklüdür ben yazayımSenin aldığın bu testleri hayatımda ilk defa görüyorum. Bebiş sen hangi ildeydin.
Hey allah doğru ya unuttum ben onu.Danimarka’da bebeğim şimdi eli köpüklüdür ben yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?