- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.161
Canım sen yeni rahim filmi çektirmiştin değil mi? Umarım bu ay bebeğin seni bulurAy evet sanki patlıcan gibiyim ovu takip etmedim ama ilk defa böyle şiddetli oluyor dün gece de ilişki oldu şuan içerde ne oluyor çok merak ediyorum
Vala yaaa basimda donuyorKeşke görme imkanımız olsaama yumurtlama zamanı bendede olduğu var
senlen ikimizin daha 8 nereleri ağırcak bekle sen
Daha dur yeni başladıkVala yaaa basimda donuyor8 gunde gecmk bilmiyo
amann gebelikten olsunda gerisinin bi önemi yokDaha dur yeni başladık
Belirti aradıktan sonra belirti çok bulursun ben aramıyorum artık saldımamann gebelikten olsunda gerisinin bi önemi yok
Kız ama valla ağrıyor belirtiden değil yaaaBelirti aradıktan sonra belirti çok bulursun ben aramıyorum artık saldım
Yürüyüş yap azcık hareketle hafifler belkiKız ama valla ağrıyor belirtiden değil yaaa
Evet canım 1 hafta oluyor bu ay umutluyum umarım gelir bebegimCanım sen yeni rahim filmi çektirmiştin değil mi? Umarım bu ay bebeğin seni bulur
Değişirmi bilemedim ama test diyince bi heyecan alıyo beniSol kasığım sabahtan beri nassıl ağrıyor bir de arada böyle tik tik atıyor sanki batıyorakıntım da az az devam ediyor. Ben bi akşam testi mi patlatsam sabahtan akşama bi şey değişir mi
Turuncu hala pik değilBugünkü ovülasyon testleri
İnşAllah yakında nasip olur hepimize canımMaşallah maşallah iyi enerjiler alıyorum senden valla bak
Yumurtlama döneminde de şişkinlik olabiliyor canım belki öyledirKızlar yumurtlama doneminde karin ağrısı sağlı sollu cektinizmi şuan acayip karnımın sağ tarafı çok ağrıyor ve davul gibi şişim karnım şiş acaba yumurtamı çatlıyor yoksa gaz sancisimi
Yumurtlama takibi bile yapılabilir en azından inşallah gerek kalmaz hemen olur hayırlısıyla ah evet kendileri istediği zaman geliyorlar kürtaj olan gebeliğimde oğlumda hemen oldu ama bu bebek kimyasal yaşayana kadar 8 ay filan olmadı baya uğraştırdı bizi oluncada kimyasal oldu peşine tekrar bu bebek oldu diyorum ki o kadar uğraştım o bebeğin nasibi yokmuş demek ki 1 sonrakinin varmış biz ne yapsak ta onlar vaktini biliyorGittim canım rahim filmi de çekildim hiçbir sorun yok eşim sperm testi de yapıldı sorun sıkıntı yok ama demek ki zamanı var bekliyorum bu ay tam bir yıl oldu. Demek ki beniö böyle biraz uğraştıracak.ilk çocuğumda da 15 ay sebepsiz olmamıştı. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay doktora tekrar gideceğiz artık klomen mi çatlatma mı aşılama mı ne yapılıyorsa yapılsın istiyorum
İnşallah balımİnşAllah yakında nasip olur hepimize canım
E tabi zaman geçtikçe beta daha fazla salgılanıyorSol kasığım sabahtan beri nassıl ağrıyor bir de arada böyle tik tik atıyor sanki batıyorakıntım da az az devam ediyor. Ben bi akşam testi mi patlatsam sabahtan akşama bi şey değişir mi
Yaptın mı yoksaaaSol kasığım sabahtan beri nassıl ağrıyor bir de arada böyle tik tik atıyor sanki batıyorakıntım da az az devam ediyor. Ben bi akşam testi mi patlatsam sabahtan akşama bi şey değişir mi
Kuzum ben 10 cu günden yapmaya başlamıştım 10 gün gördüm zaten çizgiyi iki gün sonra kan vermiştimİnşallah ya ben 3 temmuzu değerlendirdik şimdi gebelik testi için kaç gün daha beklemem lazım olur sizce kızlar
Yapıcam galiba birazdanYaptın mı yoksaaa
Yapim o zaman ben birazdanE tabi zaman geçtikçe beta daha fazla salgılanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?