- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.201
Bebişim nasıl görüyon yaa ay sarılasım var sanaAşkım ben görüyorum gölge gözlerim bozuk değilse eğer görüyorum yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişim nasıl görüyon yaa ay sarılasım var sanaAşkım ben görüyorum gölge gözlerim bozuk değilse eğer görüyorum yani
Kuzum yaaa deme oyleSabah da yapmıştım iyice kafayı yedim sabah akşam yapıyorum ama bence yok umutlarım tükenmeye başladı Zumruduanka96
Burdayım balım burdayımmelegim can kuşum görüşemedik senlende nerelerdesin kız özletme kendini
Açıp içini mi çıkarmam gerek canım
Bence yarın sabah ilk idrarınla yavaş yavaş belli olur şayet varsa.Sabah da yapmıştım iyice kafayı yedim sabah akşam yapıyorum ama bence yok umutlarım tükenmeye başladı Zumruduanka96
Hayır canım ona gerek yok direk arkdan flaş tut teste gölgesi olsa görünür iki türlü istersen deneAçıp içini mi çıkarmam gerek canım
Ben de öyle düşünüyorum sabah da yoksa yoktur..Bence yarın sabah ilk idrarınla yavaş yavaş belli olur şayet varsa.
Deneyeyim bi kuzumHayır canım ona gerek yok direk arkdan flaş tut teste gölgesi olsa görünür iki türlü istersen dene
Geleyim sarıl hangi şehiirdesinBebişim nasıl görüyon yaa ay sarılasım var sana
Özletiyorsun kendi aaaaBurdayım balım burdayım
Gaziantep, sana çoook uzakGeleyim sarıl hangi şehiirdesin
Bir doktor bana şey demişti ne güzel işte yumurtlama zamanlarını anlıyorsun insanlar onun için neler yapıyor demişti, anlasam ne olucak hiç hamilelik görmedimAy evet sanki patlıcan gibiyim ovu takip etmedim ama ilk defa böyle şiddetli oluyor dün gece de ilişki oldu şuan içerde ne oluyor çok merak ediyorum
Sen uzakta bense burda aramızda dağlar varGaziantep, sana çoook uzak
Aman ha sakın almayınTuruncu hala pik değil nası test bu yahu
Valla aşırı silik bir çizgi var evet görünüyor ancak bu test buralarda herkese yalancı pozitif çıkartan test mi acaba. Markası nedir?1 gün adetim gecikti sizce var mı geçen ay adetimden 6 gün sonra 3 gün kahve rengi akıntı geldi şimdide test yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3271451
Ama öyle demeeee cidden bak kimi insan o yumurtlamaya görmek için can atıyoo elbet göreceksin yumurtlama varsa elbet er yada geç olucakkkkBir doktor bana şey demişti ne güzel işte yumurtlama zamanlarını anlıyorsun insanlar onun için neler yapıyor demişti, anlasam ne olucak hiç hamilelik görmedim
İnşallah canım ya hala umudum varAma öyle demeeee cidden bak kimi insan o yumurtlamaya görmek için can atıyoo elbet göreceksin yumurtlama varsa elbet er yada geç olucakkkk