- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.101
Keçi boynuzu pekmezi erkek için aşırı faydalıymış bu konuda okumuştum.Kızlar ben bu ay eşime de kendime de aç karına günde bi defa bir yemek kaşığı pekmez içirdim üzüm pekmezideneyin derim
Aslıhan kalkaymaz Medar da çok güler yüzlü bir kadın kesinlikle tavsiye ederim araştırmada tavsiye edeceğim maalesef ki YokYaa ben de sakaryadayimgittiginiz ya da bildiginiz iyi bir doktor var mi?
Benim testler dagıtıma cıkmadı yarına kaldı neyse daha iyi oldu
Keçi boynuzu pekmezi erkek için aşırı faydalıymış bu konuda okumuştum.
Cnm bn 3 kımyasalımda da hem kndım hem eşim sabh akşam cevizli keçi boynuzu pekmezi yedikKeçi boynuzu pekmezi erkek için aşırı faydalıymış bu konuda okumuştum.
Şuan benimde öyle inşallah hamileymdir eşime test aldırdım yarın yapacağım çok heyecanlıyım sanki bu ay oldu hissediyorumBenim normalde akıntım beyaz gelir adete yakın koyu kıvam alır hatta hamile olduğum zaman beyaz akıntı hiç gelmedi sarı sarı az bi akıntım oldu yoğun kıvamlı akıntım hiç olmadı fikir olur belki diye yazdım
İnşallah bebiş seninledirŞuan benimde öyle inşallah hamileymdir eşime test aldırdım yarın yapacağım çok heyecanlıyım sanki bu ay oldu hissediyorum
İnşallah bebiş seninledir
Ben de keçiboynuzu özü içiriyorum aklıma geldikçe ama hiç düzenli içirmedimBunu arkadaşımın tüp bebek doktoru da önermiş. Takviye olarak kullanmakta fayda var. Biz de kullanıyoruz.
Regle kaç gün kaldı canımKızlar benim negatif çıktıı , lh ım niye yüksek acaba
5 gün kaldı canım ovülasyon 3 gündür piktiRegle kaç gün kaldı canım
Pcos var mı sizde ? Lh o yüzden yüksek çıkmış olabilirKızlar benim negatif çıktıı , lh ım niye yüksek acaba
Yok canım pcos doktorlar söylemedi öyle birşeyPcos var mı sizde ? Lh o yüzden yüksek çıkmış olabilir
Bebeğim daha var gününe üzülme her an herşey olabilir5 gün kaldı canım ovülasyon 3 gündür pikti
Daha 5 gün varmış adetinize sonuç değişebilirYok canım pcos doktorlar söylemedi öyle birşey
Zaten pozitifi hiç göremedim ona şaşırmıyorum da lh neden tüm testlerde pik acabaBebeğim daha var gününe üzülme her an herşey olabilir
Evet ben pekmezin kan sulandırıcı en doğal özelliği olduğunu duydum çok öneren oldu 3. Kimyasaldan sonra araştırma yapmıştım bir abla buraya yazmış eskilerden pıhtılaşma sorunu varmış pekmez içerek gebeliğini sürdürmüş . Vesile olmuş dedim ne kaybersin dene . Demirim de çok düşüktü biraz vitamin dopolucaktım sözdeKeçi boynuzu pekmezi erkek için aşırı faydalıymış bu konuda okumuştum.
Tüm bunlar süreci kontrol etme çabamızla alakalı. Sürecin kontrol edilebilir olduğuna dair inancımız da tam bir illüzyon aslında. Vakit geçirmek için eylememiz lazım kendimizi böyle şeylerle işte :)Ben de keçiboynuzu özü içiriyorum aklıma geldikçe ama hiç düzenli içirmediyse
Triodlerinize baktırdınız mı, oda sebep oluyor çünküZaten pozitifi hiç göremedim ona şaşırmıyorum da lh neden tüm testlerde pik acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?