- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.081
Kuzum bu haftalarda karıştırıyorum tahminde yanılma oluyor ilk haftalar daha net oluyor ama erkek bebege benziyor ilk hafta larda ne demiştik
Ayy aman dikkat edelim çocuklar yerini bulsun sonra ne yaparsan yapAay bı kere ben de gülme krizine girmiştim sonra sinirlerim bozuldu durduramadim kendimiyine öyle bişey olmaz inşallah tam da gününde
Aay amin amin inşallahAyy aman dikkat edelim çocuklar yerini bulsun sonra ne yaparsan yap
Kuzum bu haftalarda karıştırıyorum tahminde yanılma oluyor ilk haftalar daha net oluyor ama erkek bebege benziyor ilk hafta larda ne demiştik
Benim normalde akıntım beyaz gelir adete yakın koyu kıvam alır hatta hamile olduğum zaman beyaz akıntı hiç gelmedi sarı sarı az bi akıntım oldu yoğun kıvamlı akıntım hiç olmadı fikir olur belki diye yazdımAkıntın hangi renk canım
Tabiki kuzum hamile kalın kalın atınAşkım bir gebe kalayım sana direkt resim atacam umarım sağlıklı olsun tabi de kız dersin
Yaaa benimde öyle oldu gülme krizine giridik kocamlaAay bı kere ben de gülme krizine girmiştim sonra sinirlerim bozuldu durduramadim kendimiyine öyle bişey olmaz inşallah tam da gününde
Canım kıvamı yapışkan mıydı benim bugün geldi ama rahatsız edici bi hissi vardı akışkan degildi peceteye sildigimde ıslaklıktan ziyade yapışıktı sarımtrak ama ne bileyim ya benim regl olacagım gün böyle bisey gelirdi ztn bi de bugün regl agrılarım var senin nasıl akıntınmonimoni kızlar şimdi lavaboya gittim sarı akıntı yine geldi baya yoğun şekilde. Yani sarimtrak aslında dün gelende oyleydi sarı değildi hiç öyle mi oluyor normalde sizinkiler öyle miydi. Normalde yumurtlama sonrası benim akintim bembeyaz gelir. Bu sarimtrak renk
monimoni kızlar şimdi lavaboya gittim sarı akıntı yine geldi baya yoğun şekilde. Yani sarimtrak aslında dün gelende oyleydi sarı değildi hiç öyle mi oluyor normalde sizinkiler öyle miydi. Normalde yumurtlama sonrası benim akintim bembeyaz gelir. Bu sarimtrak renk
Kendisinin de çocukları var canım o neler yaşayacak bakalım. rabbim hepinize sabırlar versin takmamak en iyisi tabi :) ama yine de laf çak iki tane benim içiniçimde kalır
Sakaryadayım ben sen ?
Sabrın sonu selamettir derler canım rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor çok şükür bir evladın var inşallah yine olacak inanıyorumYaaaa evet unutulmaz o zamanlarhala uğraşıyorum ben ama
Yaa ben de sakaryadayimSakaryadayım ben sen ?
Sen bugünü değerlendir inş tutar cnmBenim de normalde iki gün pik kalırdı. Bugün pik olacağını hiç düşünmemiştim yavaş yavaş koyulaşır cuma ctesi pik olur diye düşünüyordum şok oldum bı anda. Öğlen silik olunca ikinci bir şok yaşadım. Hafif karnimda sızlama var biseyler oluyor da artık ne oldu anlamadım bugün ilişki olsun bakalım kasmak da istemiyorum olacağı varsa olur
Bilmiyorum canım takvime göre 29 Temmuz diyoruz ama bu ay yumurtlama takibi yapıcam inşallahBebişim senin yumurtan ne zaman çatladı biliyor musun?
Maşallah kuzum hayırlı olsun bebiş geliyorKan değerim 375.40 çıktı kızlar adetim 2 gün gecikti kaset testi akşam atmıştım zaten normal mi değeri hala kimseye söyleyemedim
Belki sürpriz yaparKızlar benim yumurtlama geçti zaten kocamla kavga edicem iş çıkışı bu adam yıldönümümüzü kutlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?