- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.901
Bundan sonra kullanacağım testler innovita ve miratect en pik onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama 3 Temmuz canımYumurtlamadan kaç gün geçti
Akıntın hangi renk canımBenimde vardı bugün çok az
Çatlamadan 10 gün geçmiş ister bekle biraz daha canımÇatlama 3 Temmuz canım
Ama ovunun pik çıkması tereddüte düşürdü beni benimde tam pik değildi gölge olarak çıkmıştı bendeÇatlama 3 Temmuz canım
Ala ala yaaaa hayırlara vesile olsun kuzum inşallah müjdeli haberler verirsin bu ruya dan sorna güzel bir rüya gibiKız ben bide bi rüya gördüm bi kapı vardı oda oraya girecektim ama ölmüş bi adam geldi böyle yaşlıcana bişey tanımıyorum o adamıda küçük bi çocukla bana sarılıyo bşde kapıdan ben girmeden kilitleyip ortadan yok oldu Allahım hayırlara çıkarsın
ne camı siliyon Allah seni dursana durduğun yerdeZaman geçsin oyalanayım diye kalk ben cam sil kasıklarıma ağrı girdi bıraktım yattım ben de. Beklemek çok zor hele ki bu ağrılarla
Beyaz canım senin de mi var akintinAkıntın hangi renk canım
Bana daha çok korkunç geldiAla ala yaaaa hayırlara vesile olsun kuzum inşallah müjdeli haberler verirsin bu ruya dan sorna güzel bir rüya gibi
Demekki senin eşek sıpası Ağustos ayında sana müjdeyi verecek sakın modunu düşürme.Kızlar sonucum çıktı negatif yine
ever canım benimde 2 gündür ara ara geliyor sarı renk amaBeyaz canım senin de mi var akintin
Napiyon kiz sen biz evde oturuyoruz işlerin bi kenara koyduk işimiz olsada yapmıyoz kız kalkmış camları siliyon yaaa otur oturduğun yerdeZaman geçsin oyalanayım diye kalk ben cam sil kasıklarıma ağrı girdi bıraktım yattım ben de. Beklemek çok zor hele ki bu ağrılarla
Duramadım çok heyecanlıyım senin karın veya kasık ağrın var mıydı belirtilerinde canımne camı siliyon Allah seni dursana durduğun yerde
Ala ala sarı renk hıc olmadi bende kaşıntı flan yok dimi sende sarı gebelikte oluyor kist de de oluyor diye duydum amaever canım benimde 2 gündür ara ara geliyor sarı renk ama
Ne yapıcağımı şaşırdım ay ama nasıl ağrı girdi bi yandan seviniyorum bi yandan korkuyorum regl belirtisi değildir inşallahNapiyon kiz sen biz evde oturuyoruz işlerin bi kenara koyduk işimiz olsada yapmıyoz kız kalkmış camları siliyon yaaa otur oturduğun yerde
ben sevdim rüyanı inşallah güzel haber getirBana daha çok korkunç geldi
Ne açıdan canımAma ovunun pik çıkması tereddüte düşürdü beni benimde tam pik değildi gölge olarak çıkmıştı bende
İnşallah kankimben sevdim rüyanı inşallah güzel haber getir
Değildir yaa bebisin tutunuyordur insallahNe yapıcağımı şaşırdım ay ama nasıl ağrı girdi bi yandan seviniyorum bi yandan korkuyorum regl belirtisi değildir inşallah