- 13 Ekim 2022
- 4.619
- 6.268
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.641
gölge mi var yoksa benmi görüyorumHop testçi başınız geldiiiiben hiçbir şey göremedim gören olursa helal olsun
Hani hani nerdegölge mi var yoksa benmi görüyorum
bata kaç gün var sanki 2. fotoda gölge var gibi :)Hop testçi başınız geldiiiiben hiçbir şey göremedim gören olursa helal olsun
ay ben o işlerden hiç anlamam efektci kızlarımız sana hemen yapsınlarHani hani nerdeefekt yapabiliyo musun canım
2 ya da 4 gün var canımm ayyy size helal olsun ben hiçbir şey göremiyorumbata kaç gün var sanki 2. fotoda gölge var gibi :)
Kuzum kaset test diye mi böyle acaba yoksa bata 2-4 gün kala olsaydı eğer kasette de çıkar mıydı?
inşallah doğru görüyoruzdur göz yanılması değildir :))2 ya da 4 gün var canımm ayyy size helal olsun ben hiçbir şey göremiyorum
Sende sevecek yönlerini bulmuşun canım çok şükürbende hep oğretmen olmak istemişimdir özellikle sınıf öğretmeni ama olmadı muhasebe okudum çok yogun bi kamu kurumunda şef olarak görev yapıyorum herkesin işi düştüğü için sürekli aramaları işimi çok sevmeyişime de neden olsada insanlara yardımcı olmak işlerini halletmek ve hayır duası almak cok hoşuma gidiyor
İnşallahinşallah doğru görüyoruzdur göz yanılması değildir :))
Tamam canım bekleyelim bir süre daha2 ya da 4 gün bebişim ovu testi yapmadım ya bilemiyorum
Gölge gören kızlar iş başında2 ya da 4 gün var canımm ayyy size helal olsun ben hiçbir şey göremiyorum
Denemeye başlamadan evvel yani 4 ay önce muayene olmuştum hormonlarımın hepsi normal çıkmıştı kist vs yok dedi düzenli adet gördüğüm için yumurtlama da düzenli oluyordur, biri birinden çok çalışıyordur dedi bir sene olmazsa tüp filmi önerdi başka da bir şey yapmadıbunun için mutlaka doktora gidip görün canım, buradan bir şey dememiz çok doğru olmaz, bilemeyiz. Belik bir sıkıntı vardır müdehale edilir. Belki de yumurtluyosundur
Canım bu kadar az kalmışken kasette de çıkması gerekmez mi sence? Yoksa kaset daha ileride mi gösteriyor?Tamam canım bekleyelim bir süre daha
Ancak bu kadarı olduHop testçi başınız geldiiiiben hiçbir şey göremedim gören olursa helal olsun
Ay ne güzeeeelBende bu konuda baskı yapmam..annem bana çok yaptı mesela zorla beni pianocu etmek istiyordu kendisi piyanoya gitdi amma annesini erken kayb etdiği için sona kadar devam edemedi..ondan hep dedi kızım olursa pianocu olucak..tabi ben sınavlardan geçtim öğretmenler bayılıyordu bana ama ben onları sevmiyordumsabah öğlen akşam evde piano sesi resmen bıkmıştım en sonda babam dedi kızım istemiyor mecbur ediyorsun ve oldum hemşire
Ay hadi bakalım inşallah pozitif bir sonuç görürüz heyecanla bekliyoruz55. Gün sonunda kan verdim. Doktorum şaşırdı 55. Gün deyince gebemisin yoksa kız dedi. O kadar tedavi için ısrar ettin bide diyoen son 1 ay önce geldim beni hatırlaması + puan. Kan sonucun çıksın öyle bakalım dedi. Ben ultrasonla bakar diye düşünmüştüm
Ay uzaktan bakınca bi anlık göründü gözümeAncak bu kadarı oldu
İnşallah canımmmGölge gören kızlar iş başındainsallah pozitiftir kopkoyu görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?