- 3 Şubat 2022
- 1.217
- 2.399
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.721
Sağol kuzum. Senin de az kalmıştır. Sende sağlıkla kavuş inşallahCanımm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çok sevindim iyi olmana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum. Senin de az kalmıştır. Sende sağlıkla kavuş inşallahCanımm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çok sevindim iyi olmana
Yaaa o kuzum analı babalı büyüsün minnoşAllah bu grupta bekleyen bütün kızlara nasip etsinGelsin uykusuz gecelerMerhaba kızlar. Ben 8 nişanda sezaryenle doğumumu yaptım. İlk anne olacağımı bu topicde öğrendiğim için burdan duyurmak istedim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin inşallah. İsmini hatırlayamadıklarım kusura bakmasın
melisaa93 edahandro @Zumruduanka96 beyons @fnd_50 O ozgeeeee1 T TASUU Niqu Tikabasa @imagination forever @Kristialia
Allah razı olsun canım ❤ Allah ettiğin duaların kat ve katını sana hayır olarak döndürsün inşallahEda seni hiç unutmam doğum anında da aklımdaydın çok dua ettim sana. İnşallah kabul olacak ben inanıyorum
Cnm gözün aydın. Sağlıcakla büyüt bebişiniMerhaba kızlar. Ben 8 nişanda sezaryenle doğumumu yaptım. İlk anne olacağımı bu topicde öğrendiğim için burdan duyurmak istedim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin inşallah. İsmini hatırlayamadıklarım kusura bakmasın
melisaa93 edahandro @Zumruduanka96 beyons @fnd_50 O ozgeeeee1 T TASUU Niqu Tikabasa @imagination forever @Kristialia
Sağol canım. Amin inşallahYaaa o kuzum analı babalı büyüsün minnoşAllah bu grupta bekleyen bütün kızlara nasip etsinGelsin uykusuz geceler
36’nın içindeyim geri sayım başladı bende de canım Nasıl gidiyor annelik, alışabildin mi? Sezaryeni sen mi tercih ettin, zor oldu muSağol kuzum. Senin de az kalmıştır. Sende sağlıkla kavuş inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzuyuMerhaba kızlar. Ben 8 nişanda sezaryenle doğumumu yaptım. İlk anne olacağımı bu topicde öğrendiğim için burdan duyurmak istedim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin inşallah. İsmini hatırlayamadıklarım kusura bakmasın
MaşaAllah size çok sevindim sağlıkla büyüsün İnşAllah Ay bir haftalık olmuş bile yesin teyzoşuMerhaba kızlar. Ben 8 nişanda sezaryenle doğumumu yaptım. İlk anne olacağımı bu topicde öğrendiğim için burdan duyurmak istedim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin inşallah. İsmini hatırlayamadıklarım kusura bakmasın
Sağol canım. Allah razı olsun.MaşaAllah size çok sevindim sağlıkla büyüsün İnşAllah Ay bir haftalık olmuş bile yesin teyzoşu
Sağolasın Amin canım inşallahGözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzuyu
Ben istemedim aslında tansiyonum yükseliyordu sürekli. Bebek de zayıf kalmıştı beslenemiyordu. O yüzden sezaryen oldum. İlk gün zordu biraz ama bol bol yürüdüm acı da olsa. O iyi geldi. Senin de inşallah gönlüne göre olur. Annelik de gaz sancısı geçirmeye uğraşmakla geçiyor36’nın içindeyim geri sayım başladı bende de canım Nasıl gidiyor annelik, alışabildin mi? Sezaryeni sen mi tercih ettin, zor oldu mu
Canim benim cok sevindim cok iyi bi anne olacagina eminim rabbim saglikla büyütmeyi de nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. Ben 8 nişanda sezaryenle doğumumu yaptım. İlk anne olacağımı bu topicde öğrendiğim için burdan duyurmak istedim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin inşallah. İsmini hatırlayamadıklarım kusura bakmasın
Sağol canım. Amin inşallah. Hepinizden güzel haberler bekliyorum. Hep duamdasınızCanim benim cok sevindim cok iyi bi anne olacagina eminim rabbim saglikla büyütmeyi de nasip etsin inşallah
Sağlıkla büyüt yavrunu canımMerhaba kızlar. Ben 8 nişanda sezaryenle doğumumu yaptım. İlk anne olacağımı bu topicde öğrendiğim için burdan duyurmak istedim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin inşallah. İsmini hatırlayamadıklarım kusura bakmasın
Canım senin de gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt kuzuyuSağlıkla büyüt yavrunu canım
Teşekkür ederim canım benimmCanım senin de gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt kuzuyu
Çok şükür sağlıkla almışsın kucağına canım benim oyy yesinler onun gazını kolay gelsin annesiBen istemedim aslında tansiyonum yükseliyordu sürekli. Bebek de zayıf kalmıştı beslenemiyordu. O yüzden sezaryen oldum. İlk gün zordu biraz ama bol bol yürüdüm acı da olsa. O iyi geldi. Senin de inşallah gönlüne göre olur. Annelik de gaz sancısı geçirmeye uğraşmakla geçiyor
Aaa senin bebişte mi geldiii çok sevindim canım benim sağlıkla huzurla büyüsün İnşAllahSağlıkla büyüt yavrunu canım
Eveet canım benim 12'sinde doğdu benim bebişim de amiiin çok teşekkür ederim ne yapıyorsun nasılsın uzun oldu konusmayali :)Aaa senin bebişte mi geldiii çok sevindim canım benim sağlıkla huzurla büyüsün İnşAllah
Ay maşaAllah size ne güzel haberler bunlar bende acayip hastayım nefes almaya çalışıyorumEveet canım benim 12'sinde doğdu benim bebişim de amiiin çok teşekkür ederim ne yapıyorsun nasılsın uzun oldu konusmayali :)