2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar nasılsınız öncelikle baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim yeni girdim bir daha tekrar ne zaman girerim onu da bilmiyorum gerçi mental olarak pek iyi hissetmiyorum kendimi gerçi daha iyileşemedim bile hala yatıyorum yasak ayakta durmak ev işi yemek yapmak 1 ay daha. Şükür rabbim evlatlarıma bağışladı beni dün 1 ayımızdı biraz çöktüm açıkçası neler yaşadım ameliyatta yoğun bakımda onlar aklıma geldi kızım yaşadaydı 1 aylık olucaktı belki dün evimize bile çıkabilirdik onun üzüntüsü vardı tabi ki geçmicek bu acı hep içimde olucak ama hayat devam ediyor 3 çocuğum daha var geri de rabbim onların acısını göstermesin. İnşallah güzel haberler verirsiniz kimler bebek müjdesi aldı ben yokken hepinizi tek tek merak ettim ondan girmek istedim

Canım yaşadığın gerçekten çok büyük bir sınav. Allahım eşinle sana iç ferahlığı versin. Şükürler olsun iyisin. İnşallah daha da iyi olacaksın Dinlenmene bak, kafanı dağıtmaya çalış.

Amin canım çok teşekkür ederim. Rabbim sizlerin sağ Salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

Nerede yaptırmıştınız genetik testleri ne kadar sürede çıktı acaba

Harika bir doktor gerçekten. 2 yıldır düzensiz kanama ve bebek istiyorum diye Medline Acıbadem dahil her yere gittim. Sonra bir arkadşım vesilesiyle ki ona genital estetik ameliyatı yapmıştı. Bir başka arkadaşımında normal doğumunu yapmış.Hoca ultrasonda hemen rahminde et beni var dedi kapalı histereskopi diye minik birşey yaptı bana gelecek ay gebesim dedi ve bilim bakalımne oldu 6 haftalık gebeyim.... Allah razı olsun... Zaten herşeyi anlatıyor. Çok güzel acayip basarılı ameliyatlar yapıyor. Takip ettiği gebelerin yarısını kendi gebe bırakmış zaten. ansiklopedi gibi ...

Merhaba canım . D vitamini için ne kullandın tam olarak yazabilir misin

Naptınız doğum yaptı iz mi

Oyyyy sağlıkla büyüt canım ❤ güzel anne, tatlı anne bizleri de unutmamışsın. Tüm güzellikler sizinle olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim canım

Canımm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çok sevindim iyi olmana

Ayyy hayırlı olsun canım ben de bu topikte duyurmuştum hamileliğimi 9 şubatta doğum yaptım Allahım isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin

Oyyyy sağlıkla büyüt canım ❤ güzel anne, tatlı anne bizleri de unutmamışsın. Tüm güzellikler sizinle olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim canım
Eda seni hiç unutmam doğum anında da aklımdaydın çok dua ettim sana. İnşallah kabul olacak ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…