- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #41.121
Bugün ya da yarın bat benim şu birkaç günü de geçirirsem bi tık daha rahatlıcamHadi bakalım sağlıkla artsın inşallahbat a var daha dimi. Bak sabırlıyım ama bende kan konusunda cesur değilim işte
Canım kaçıncı gün test yaptın be belirtiler ne zaman belli oldu bende pek belirti yok 7. Gün bugünÖyle çok bi belirtim olmamıştı ama bel ağrım ve kasığa vuran bi ağrım var canım. Göğüslerin yanları dokununca cok az acıyodu ama bunu ben belirti olarak üstüne düşmemiştim
Çişimi tutabilirsem yaparım kuzum bişey içmeden duramıyorum 3 saatlık çişimle yapıyorum yanı 2. İdrarlaCanım ben hiç sabahtan yapmadım ya bir tanesini müsaitsen saat üç yada beş gibi yapsan olmaz mı yarın
kızlar merhabalar, bir sorum olacak size. Artımed ovulasyon testi yapıyorum da dün de bugün de pik görüyorum hala. Bu acaba normal mi? Daha önce yaptığımda ertesi gün silikleşirdi. Artımedi de ilk kez kullanıyorum bir emin olamadım, forumda da sanki güvenilir değil falan yazılmış. :/
Yumurtan catlamamis olabilir canım benim de genelde 2 gün pik kalır hatta bir ara 3 gün pik görmüştüm. Havuç yiyebilirsin 3-4 tane o catlmasina yardımcı olurkızlar merhabalar, bir sorum olacak size. Artımed ovulasyon testi yapıyorum da dün de bugün de pik görüyorum hala. Bu acaba normal mi? Daha önce yaptığımda ertesi gün silikleşirdi. Artımedi de ilk kez kullanıyorum bir emin olamadım, forumda da sanki güvenilir değil falan yazılmış. :/
Bugün ya da yarın bat benim şu birkaç günü de geçirirsem bi tık daha rahatlıcamkan korkun seni sabırlı olmaya mı zorluyor acep
Canım çatlama sonrası 12.günümde yaptım. Bende de öyle pek bi belirti yoktu. Sadece 2-3 gündür bel ağrım ve kasığa vuran bi ağrı var adet öncesi ağrı gibi. Dün de ovülasyon testi yaparken farkettim idrarım kokulu ve köpüklüydü. Yani herkes bir olmuyor ama bence belirtisiz de gebelik oluşabilir. Çatlama sonrası 7. Günse daha erken canım bikaç gün daha bekleyebilirsinCanım kaçıncı gün test yaptın be belirtiler ne zaman belli oldu bende pek belirti yok 7. Gün bugün
Kaçıncı gunundesin yumurtlama yakın bence yunurtlama dönemi oluyor bende öyle akıntıKızlar su gibi alıntı neden olur iç çamaşırım bildiğin IP ıslak Allah Allah ya daha piki bile görmedim ben. Enfeksiyon falanmı olabılır ama kaşıntı yanma yok.
13 gündeyim ama daha pil değil su gibi olmuş iç çamaşırımKaçıncı gunundesin yumurtlama yakın bence yunurtlama dönemi oluyor bende öyle akıntı
Şuandada yapsan silikte olsa görme ihtimalin var canımKızlarr yumurtlama üstüne 11 gün gecti bat 2 gün var (cumartesi) yani sizce cuma sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı
Belki yakındır pik olması13 gündeyim ama daha pil değil su gibi olmuş iç çamaşırım
Yaa yarın sabah ilk idrarla yapayim o zaman mormal testmi erken gebelik testmiŞuandada yapsan silikte olsa görme ihtimalin var
İnşallah ondandır yoksa altımamı işedim diye düşünmeye başlıcamBelki yakındır pik olması
Fark etmez kuzum istersen sabah yap fazla testin varsa bugünden de başlayabilirsin yapmayaYaa yarın sabah ilk idrarla yapayim o zaman mormal testmi erken gebelik testmi
Aynisi bende oluyordu sürekli iç çamaşırı degistiriyordum sanki adet akintis7 gibi sıcak ıslak değil mi sem devam et aynı saatte son 1 saat bisey içmeden yapmaya bak benim pik olan testimi atam sanaİnşallah ondandır yoksa altımamı işedim diye düşünmeye başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?