- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #41.101
Masum onlar kalpleri tertemiz işte Buda bi kanıtıYaa bi görsen ezan vakitleri dua ederdiuyumadan önce dua ederdi hepp, bazen ağlardı niye artık olmuyor diye ama duası tutmuş işte tam da onun dediği gibi hemde
2 kez kan verdim kuzum güzel artmış şükür, yarın bir daha vericemEvet canım hepimiz yaşayalım inşallah bu duyguyu Rabbim bütün kızlarımıza tattırsın
Teşekkür ederim canım Sabır dedin mi başak burçlarına sor demişlerbide ben biraz garanticiyim. Açıkçası son günlerde hiç belirti yok diye üzülecektim tam , bel ağrısı başladı. Göğüslerimde aman amann bi acı yok sadece yanlarına dokunup bastırınca hafif acıyor. Hala ovü testi yapıyodum Dün farkettim idrarımda köpüklenme ve koku vardı. Sen kan testi yapacak mısın? Ya da yapmıştın sanki
Yok kuzum başka test yapmicam , az kaldı zaten regl tarihi geçsin öyle yapayım. Kan tutuyo beni o yüzden işimi garantiye alıp tek sefer vercem kanı inşallahBaşka test daha yap kuzum emin olalım sonra gidip kan ver takibini yaptır ama evet kuzum bu teste göre var
Aslınds üzgün emoji değilde duygusallıktan gözleri dolan bi emoji koyuyorum güyaMasum onlar kalpleri tertemiz işte Buda bi kanıtıama neden üzgün emojisi koyuyosun
Yanlış tıklamışsınAslınds üzgün emoji değilde duygusallıktan gözleri dolan bi emoji koyuyorum güyayanlış mı tıklıyorum acaba. Klavyem sıkıntı biraz.
Niqu sütlü Türk kahvesini denedin mi balım
Evet sanırım öyle canım
Kesin içersin ben eminimKız yok sabah sabah çok midem bulanıyor kesinlikle içemem akşama canım isterse anca ederim ya sabah tuzlu canım çekiyor kahvaltıyı zor ediyor ama dün youtubde baktım nasıl oluyormuş bence içerim ya
Ay Amin Amin AminKesin içersin ben eminimay mide bulantısı Allahım sen bızede nasip et
Bende öyle diyordum canım tek diğilsinBöyle boş dua etcem aklıma gelmezdi
Allahım sen duy sesimizi bak nasıl dualar ediyoruzBende öyle diyordum canım tek diğilsin
Hadi bakalım sağlıkla artsın inşallah2 kez kan verdim kuzum güzel artmış şükür, yarın bir daha vericem
Ben bata 5 gün kala öğrendim canım değerim 15 çıktı, bugün tekrar kan verdim bakalım inşallah artmıştır. Gebelik testlerinde de çift çizgiyi gördümKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamilel olduğunu öğrenen var mı?
Şayet var ise beni etiketleyerek cevaplayabilirsiniz. Yok ise cevap vermenize gerek yoktur.
@mirasanne @nzlnzl6296 @ Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @Leyla09 @Gul220 @sensen19 C Chen31 @Reydiya @mucizelerbenibulur @minikkelebek_ @Kahvelim_ @sayalmaaaavi @kova35 @Minnos28 @Sevimli_35
Hiçbir şeyi unutmuyor bu kız
Sabır deyince ben, pes ettirene dek mücadele etmek demekYoookkk asla unutmam
Aynennnn ben tam anlamıyla bak kötümü oldu yooo
Hahahah ama helal olsun ilk defa biri beni verdiğim karardan döndürebildiAynennnn ben tam anlamıyla bak kötümü oldu yooo
Canım ben hiç sabahtan yapmadım ya bir tanesini müsaitsen saat üç yada beş gibi yapsan olmaz mı yarın13 cü gündeyim kuzum daha ya 2 kere test yapıp boşa harcamakta istemiyorum pikmolsa sabahtansa çıkardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?