- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #41.081
teşekkür ederiz canım yeni bir opic açıp devam edelim açan olursa bizi etiketlesin olur mu?DUYURU:
Güzel kızlar,
Temmuz ayı ile başlamış olduğumuz yolculuğumuzda Eylül sonu ile sona yaklaşıyoruz ve yavaş yavaş veda etmenin zamanı geliyor. Bu süreçte hamile kalan kim varsa tebrik ediyorum. Herkesin bebeği sağlıkla büyüsün ve sağlıkla kucağımıza alalım.
Henüz hamilelik haberini alamamış olanlar için ise ay sonuna kadar daha vakit var topikte. Ancak bu ay da olmaz ise bu dünyanın sonu değil. Kaderimizde ne yazılıysa daima onu yaşıyoruz. Yeni bir başlangıç ile farklı bir topikte ve farklı bir ayda hamilelik haberini alacaksınız demek ki.
Bu süreçte elimden geldiği kadar herkesin moralini yüksek tutmaya çalıştım. Elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım. Son günlerde hamilelik sebebiyle iyi hissedemediğim için maalesef bunları da yapamaz oldum ancak görüyorum ki sizlere ufak da olsa bir şeyler katabilmişim. Birbirinize verdiğiniz moral ve motivasyon hiç eksik olmasın.
Bugüne kadar kimseyi bilerek incitmek istemedim ancak olduysa ve kırdıysam da hakkınızı helal edin
Nefes aldığımız sürece umut var, bunu da hiç unutmayın
İnşallah canım14. Günde pik göreceksin bence yani yarınve belki yarın akşama veya cumartesiye de çatlman olacak nasipse kuzum geliyor geliyor yumoşun sen ne kadardır deniyordun kuşum?
Alttakinde bende gördüm canım bu testlerden hiç yapmadım ben ondan ne diyeceğimi bilemedim erken gebelik alsan varsa çıkarNiqu @edahandro görünüyor mu bilmiyorum alttakinde gördüm normalde. İkisini de aynı anda yaptım garip
13 cü gündeyim kuzum daha ya 2 kere test yapıp boşa harcamakta istemiyorum pikmolsa sabahtansa çıkardı yaCanım sen tam gün ortasında mı denesen birde daha pik olmamış kaçıncı gün oldu tam olarak
Valla benim kendi açtığım topik bana uğur getirdi. Umarım kim açarsa ona da uğurunu bu ay getirir. Diğer ismini yazdıran herkese deteşekkür ederiz canım yeni bir opic açıp devam edelim açan olursa bizi etiketlesin olur mu?
Yaa ben çok duygusallaştım amaDUYURU:
Güzel kızlar,
Temmuz ayı ile başlamış olduğumuz yolculuğumuzda Eylül sonu ile sona yaklaşıyoruz ve yavaş yavaş veda etmenin zamanı geliyor. Bu süreçte hamile kalan kim varsa tebrik ediyorum. Herkesin bebeği sağlıkla büyüsün ve sağlıkla kucağımıza alalım.
Henüz hamilelik haberini alamamış olanlar için ise ay sonuna kadar daha vakit var topikte. Ancak bu ay da olmaz ise bu dünyanın sonu değil. Kaderimizde ne yazılıysa daima onu yaşıyoruz. Yeni bir başlangıç ile farklı bir topikte ve farklı bir ayda hamilelik haberini alacaksınız demek ki.
Bu süreçte elimden geldiği kadar herkesin moralini yüksek tutmaya çalıştım. Elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım. Son günlerde hamilelik sebebiyle iyi hissedemediğim için maalesef bunları da yapamaz oldum ancak görüyorum ki sizlere ufak da olsa bir şeyler katabilmişim. Birbirinize verdiğiniz moral ve motivasyon hiç eksik olmasın.
Bugüne kadar kimseyi bilerek incitmek istemedim ancak olduysa ve kırdıysam da hakkınızı helal edin
Nefes aldığımız sürece umut var, bunu da hiç unutmayın
İnşallaah boll bol dua bize,umut edenlereSağol canımbelirtilerin umut verici inşallh olur
Amin kuzum sağol Rabbim bu topikteki bütün kızlarımıza nasib etsin inşallahHayırlı olsun canım benim rabbim kucağınada almayı nasip etsinsen ne denemiştin bu ay
Oyyy kıyamam ya prensesimin duasını Allahım kabul etmişAmin kuzum sağol Rabbim bu topikteki bütün kızlarımıza nasib etsin inşallahben folikasitten hariç hiçbir şey kullanmadım ama çok çay içerdim onu çok kıstım.kahve içmedim hiç. Kuruyemişler meyveler tükettim bolca normalde yemezdim. Sabah aç karna keçiboynuzu özü tükettik eşimle.Bitter Çikolata yedirdim eşime ama bu ay pozitif olmazsa Çakşır kökü suyu deneyecektim bide bal çörek otunu. Bi kızım var aylardır dua ediyordu, 2. Sınıfa geçince bi kardeşim olur diye. Belkide kızımın duası tuttu. Pazartesi 2. Sınıfa başlıyor
Bende sabah gördüm ama çizgi biraz takındı diye şüphelendim. Başka test alacağım inşallah vardırAlttakinde bende gördüm canım bu testlerden hiç yapmadım ben ondan ne diyeceğimi bilemedim erken gebelik alsan varsa çıkar
Ay Amin canım Amin al bu gün beklicemBende sabah gördüm ama çizgi biraz takındı diye şüphelendim. Başka test alacağım inşallah vardır
Evet canım hepimiz yaşayalım inşallah bu duyguyu Rabbim bütün kızlarımıza tattırsınMaşallah yaa ben buradayım diyor
Teşekkür ederim canım Sabır dedin mi başak burçlarına sor demişlerBenim de çokk belim ağrıdı kuzum testle öğrendikten sonra biraz hafifledi. Sabrına hayran kaldım en güzelini yapıyorsun regl tarihinde direkt kan verebilirsin
Öyle çok bi belirtim olmamıştı ama bel ağrım ve kasığa vuran bi ağrım var canım. Göğüslerin yanları dokununca cok az acıyodu ama bunu ben belirti olarak üstüne düşmemiştimBelirtilerin nelerdi
Bekle bakalım kuşum benimde öyleydi hatırlarsın belki pazar yaptığım birden koyulaştı.tutunmuştur inşallah bebişArtimed strip yaptım. İki tane aynı anda yaptım birinde gözle görür gibi oldum ama bilmiyorum
Çok isterim öyle olmasınıBekle bakalım kuşum benimde öyleydi hatırlarsın belki pazar yaptığım birden koyulaştı.tutunmuştur inşallah bebiş
O kadar erken saatte yaptım ki aşırı şaşkındım gerçi hala etkisindeyimYavru yoruma yer yok, bebiş gayet burdayım diyor
Duamdasın canım benimÇok isterim öyle olmasını
Yaa bi görsen ezan vakitleri dua ederdiOyyy kıyamam ya prensesimin duasını Allahım kabul etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?