- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #41.061
Sanırım 5 gün kala öğrendim canım bugün ya da yarın bat diye düşünüyorum ovülasyon testi yapmadım tam gün veremiyorum. Benim çok fazla belim ve başım ağrıdı. Sol kasığıma sürekli ağrı girdi. 3 gündür inanılmaz bir göğüs ağrım var hem uçlarda hem diğer yerlerde. Test yapmasaymışım da bu göğüs ağrısından anlarmışım öyle düşünBelirtilerin nelerdi kuzum bat a kaç gün kala öğrendin
Valla bende uygulamaya göre takılıyorum bat a 9 gün kaldıSanırım 5 gün kala öğrendim canım bugün ya da yarın bat diye düşünüyorum ovülasyon testi yapmadım tam gün veremiyorum. Benim çok fazla belim ve başım ağrıdı. Sol kasığıma sürekli ağrı girdi. 3 gündür inanılmaz bir göğüs ağrım var hem uçlarda hem diğer yerlerde. Test yapmasaymışım da bu göğüs ağrısından anlarmışım öyle düşün
Ayyyy atsana bakalım veya attıysan bakayım durİnşallah canım az önce de yaptım çok hafif çizgi var fotoda çıkmayacak kadar. Çizgi yeri doğru mu değil mi onu da bilmiyorum
gögüs ucu hassasiyeti var bu kadar. En çok kasık ağrısı amaKuzum başka ne belirtilerin var
Bat a kaç gün kaldı benim 9 güngögüs ucu hassasiyeti var bu kadar. En çok kasık ağrısı ama
Aa benim de 9 ne tesadüüfBat a kaç gün kaldı benim 9 gün
Aaa olursa ikimiz birlikte doğurucaz demek onada baktım 25 mayıs ikizler burcuAa benim de 9 ne tesadüüfHaftaya çarşamba test yapmayı düşünüyorum sen ne zaman yapacaksın?
Başka test daha yap kuzum emin olalım sonra gidip kan ver takibini yaptır ama evet kuzum bu teste göre varbu çizgi sonra gitmez dimi şimdi tam olarak pozitif dimi kuzum. Laboquick bu güvenilir diye biliyorum ama
Gerçekten çokk ama çok üzücüü oluyorAyy evet ben de 31 mayıs doğumluyum ikizler burcuyumneyse çok gaza gelmeyeyim de ben yine ben de haziran ve temmuz aylarında üst üste kimyasal geçirdim. Ağustos boş geçti. O yüzden ben de erken test yapmama taraftarıyım çok üzücü oluyor
Belirtilerin nelerdiCanımm cok teşekkür ederim
Evet evet çok gaza gelmeyelim dua edelim. İçimde bir his var ama olacak diye. İnşallah hamileyizdir belirtidaşımGerçekten çokk ama çok üzücüü oluyoro zaman beraber bekleyelim belirtidaşım geçen ay bat a 4 gün kala silik görmüştüm tek sağ kasığımda ağrı belirti yumru gibi birşey vardı bu kez öyle değil genelde bi ağrı var. Hayırlısı olsun hakkımızda harikaa eğer tutarsa senin burçtan e hadi inşallah çok gaza gelmemek en iyisi bende gelmiyorum
Benimde nedense olumlu içimde ki hisEvet evet çok gaza gelmeyelim dua edelim. İçimde bir his var ama olacak diye. İnşallah hamileyizdir belirtidaşımbekleyelim görelim bakalım
Yavru yoruma yer yok, bebiş gayet burdayım diyorYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Sağol canımValla bende uygulamaya göre takılıyorum bat a 9 gün kaldıgöğsümün koltuk altına doğru bi ağrı var bende de ara ara kasıklarımada ağrı giriyor baş ağrımda var hadi bakalım darısı başıma sanada hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?