- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #41.021
Bugün 11.30 da gidiyorum kuzum inşallah keseyi görürüm dün yine bir defa kahve leke geldi çok azOooo maşallah maşallahsen ne zaman doktora gidiyorsun kuzum? Hiç takip edemiyorum boş olduğum her an ya uyuyorum ya da bomboş yatıyorum
İnşallah kuzumBugün 11.30 da gidiyorum kuzum inşallah keseyi görürüm dün yine bir defa kahve leke geldi çok az
Evet yoruldukça geliyor neden anlmadım dün çok yoruldum biber temizledim kayınvalidemgilin. Hamile oldugumu bilmedikleri için bişe diyemedim ama bugün keseyi görürsem söylicem artık kendimi yormamam gerekiyor demekkiİnşallah kuzumkuzum demiştim ya ben de çok uzun sürdü. Yorulmamaya özen göster. Yoruldukça oluyor özellikle
Yorgunum deseydin keşke kuzum yapmasaydınEvet yoruldukça geliyor neden anlmadım dün çok yoruldum biber temizledim kayınvalidemgilin. Hamile oldugumu bilmedikleri için bişe diyemedim ama bugün keseyi görürsem söylicem artık kendimi yormamam gerekiyor demekki
Seni şöyle mayıs annelerine alalımYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
@Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Daha erken değil mi zaten canımKızlarcım günaydıın 2 gün önce test atmıstım cok ınce var gibi demiştiniz bugun tekrar yaptım ama yok gibi yani ya
Ates tabloma da bakar mısınız?
melegim can @fnd_50 melisaa93
Çok sağol bebeğimmmMaşallah kuzummmm
Yaa kaç ezcaneye baktık tarihi daba dolmadigi için vermediler bizde mecbur elden aldikEşim bir eczaneyle konuşmuş cuma gününe ayırmışlar 1 kutu sadece zor bulunuyor ya
Canım hamilemisin çok sevindim tebrik ederim kaç gündür giremedim pek diğer hamile kalan arkadaşlarıda tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahÇok sağol bebeğimmm
Gönder bakıcamKuzum dün akşam yoktu geç saatte yapmıştım. Bu sabah artimed strip denedim çok az mı var yoksa gözlerim oyun mu oynuyor anlamadim
Sendeki fitilmi iğnemi?bendeki biten iğneYaa kaç ezcaneye baktık tarihi daba dolmadigi için vermediler bizde mecbur elden aldik
Evett canıımm pazar günü öğrendimCanım hamilemisin çok sevindim tebrik ederim kaç gündür giremedim pek diğer hamile kalan arkadaşlarıda tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah yaa ben buradayım diyorhepsinin uyanıp görmesi için sabırsızlanıyorum
Çok haklısın tamam dediğin gibi pek sorgulamadan gideceğim. İnşallah bu sefer güzel haberini alırız sağlıkla gelsin bebişler ne zormuş anne baba olmak ne büyük fedakarlık emeklerle gelecekler ,hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Allah'ımCanım sana tavsiyem biraz "cahil" git aşılamaya. Çok araştırma okuma sorma. Herkesin deneyimi başka. Ben inan çok cahil caseratiyle mutlu mesut güle oynaya gitmiştim. Okuyarak bilerek gitseydim kaygılanabilirdim. Benim canım çok tatlıdır, ben bile aşılama oluyorsam herkes olur diye düşünüyorum. Bence korkulacak hiç birşeyi yok. İşlem toplamda 30 saniye sürüyor. Ve bence bir zorluğu yok kuzum. Zor olsa üçüncüyü yaptıramazdım ben... evet aynı süreci takip edeceğiz. Benim döngüm kısa 10. Günde yumurtlayabiliyorum. O sebeple cumartesi 9. Gün yumurta kontrolüm var. Pazartesi de yumurtalar uygun olursa aşılama olabilirim.
Hoşbuldum inşallah hepimiz güzel haberler verelim buradanHoş geldin canım aramızatez zamanda güzel haberler alırsın inşallah
Ben ayın 25 ınde yumurtlama agrısı yasadım ona dayanarak test yapmıstım ates uygulaması 30 unda gosterdı yumurtlamayıDaha erken değil mi zaten canımBirkaç gün daha bekleyelim netleşir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?