- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #41.001
İnşallah canım az önce de yaptım çok hafif çizgi var fotoda çıkmayacak kadar. Çizgi yeri doğru mu değil mi onu da bilmiyorumBelli olmaz Kuzum. Döllenme sonradan oluyor neticede. Bugün yine yap testumarım döner
Evet evet yazcam mutlakaAyyy hadi bakalım test yapınca yaz
Hosbuldummm Amin insallaahHoşgeldiiiinher şeyi yapmışsın şimdi sıra beklemekte, inşallah pozitifle gelirsin
İnşallah pozitif sonuç alırız beraberİnşallah olur canımmmben de aynı canım bu 5.denemem Olacak. Şuan benim Bat 8 tam kasık ortasında batma oldu bazen solda oluyor ama başka belirti yok. Sen de ne zaman başladı ateş basması baş dönme
Görüyorumm hayırlı olsuuunnYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
İnşallaaah kuzum dua etCok teşekkür ederim canım sırasıyla hepimizin testlerinde pozitifi görelim inşallah
Ne demek bebeğimYok yok bırakmam bu ay çok hevesliyim korkmuştum sabah birden düşük görünce acaba bi sorun mu var diye çok teşekkür ederim hergün hergün soruyorum bıkmadan cevap veriyorsunuz
Hayırlısı canım, Bat'ı Ekim olanları eklemiyorum tabloya canım. Birileri açar sanırım ekim başlığı oraya ekletirsinA Afratafrac Bugün adet oldum. Malesef bu ay da olmadı, ben şu an yurtdışındayım ekim de tüp bebeğe başlıcaz. iki defa daha deneyeceğiz, bir sonraki BAT 2 ekim...
Yaaaaa gördün mü biz boşuna demiyoruz test yap yap diye Allahım şükürler olsun ikinci çizgi orda duamı kabul ettinYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Kuzum ben yaptığımda da öyleydi cumartesi pazar da tekrarla senİnşallah canım az önce de yaptım çok hafif çizgi var fotoda çıkmayacak kadar. Çizgi yeri doğru mu değil mi onu da bilmiyorum
Ateşin şimdilik güzel gidiyor canım ana testte göremedim ben kaçıncı günündesin kuzumKızlarcım günaydıın 2 gün önce test atmıstım cok ınce var gibi demiştiniz bugun tekrar yaptım ama yok gibi yani ya
Ates tabloma da bakar mısınız?
melegim can fnd_50 melisaa93
Artimed strip yaptım. İki tane aynı anda yaptım birinde gözle görür gibi oldum ama bilmiyorumKuzum ben yaptığımda da öyleydi cumartesi pazar da tekrarla sen
Günaydın tatlım iki kişi vardı galibaKızlar günaydınaşırı konuşma olmuş okuyamadım. İnşallah yeni hamişler vardır aramızda
Ateş tablosuna göre 8. GünAteşin şimdilik güzel gidiyor canım ana testte göremedim ben kaçıncı günündesin kuzum
Oooo maşallah maşallahGünaydın tatlım iki kişi vardı galiba
Daha çok erken canım bekle biraz pozitif görürsün inşallah kuzumAteş tablosuna göre 8. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?