- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.961
Belli oluyor ben görüyorum eminim ki burdaki diğer arkadaşlar da görecektir
Biz fazla erkenciyiz sanırımhepsinin uyanıp görmesi için sabırsızlanıyorum
Biraz değil çook erkenciyiz hemdeBiz fazla erkenciyiz sanırım
Ayyy kuzu cok sevindim hayirli olsunYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
@Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Çok teşekkür ederim canımmm şaşkınım halaAyyy kuzu cok sevindim hayirli olsunkac gun vat bata
Canım ikinci çizgi orada işteYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Canım görüyorumYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
Amin inşallah canımCanım ikinci çizgi orada işte
Sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah kuzum inan şaka gibi geliyoCanım görüyorumhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım adetine kaç gün var yaptın kaset testiAmin inşallah canımhafif bi çizgi var ama hala testin şokundayım inanasım gelmiyor
canım çok sağol sana cevap verdim mi hatırlamıyorum amaAyyy kuzu cok sevindim hayirli olsunkac gun vat bata
Çok normal heyecandan insan gördüğüne bile emin olamıyorAmin inşallah canımhafif bi çizgi var ama hala testin şokundayım inanasım gelmiyor
Çok teşekkür ederimCanım adetine kaç gün var yaptın kaset testibu arada hayırlı olsun
İnşallah canımÇok normal heyecandan insan gördüğüne bile emin olamıyorher geçen gün koyulaşsak inşallah bebeğin seninle annesi
En son dün akşam yaptim evet13 günü hiç yaptınmı test?
Hayırlı uğurlu olsunnnYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
Cok teşekkür ederim canım sırasıyla hepimizin testlerinde pozitifi görelim inşallahHayırlı uğurlu olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?