- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.941
Hiç deme bebeğim neşeleri bol olsun bizi de güldürdüler sonradan da olsaValla katılıyorum sana Özge. Gün boyu 5 sayfa konuşmuşlar bende gezmeye gittim bir geldim 20 sayfa
Oku oku bitmiyor ama çok eğlenceli bir geceymiş. Kahveler içilmiş balıklar tutulmuş maşallah pek renkli bir gece olmuş
Bu arada benim eşimde buraya çok güveniyorbişey olduğu zaman kızlar ne diyor bu duruma diyor
Verdim aşkım
HoşgeldiiiinKızlarr merhaba ilk kez aranıza katılıyorum.
5 6 aydır deneme yapıyorum bu ay gün aşırı degerlendirme yaptım ovuladyon testi ile ilerledik yumurtlama olduğu zaman 3 gün üst degrlendirdik. Bat 3 gun var ama bende kasiklarda kramp bas dönmesi ve ateş basmasi var çok heyecanlıyım çok umutluyum
Maşallah canım çok sevindim. Artık stres yapma kendine sağlıkla büyüsün inşallah. Benim de kafam rahat etti şimdiVerdim aşkım47’den 122’ye yükselmiş
Benim kafam niye rahat etmiyürMaşallah canım çok sevindim. Artık stres yapma kendine sağlıkla büyüsün inşallah. Benim de kafam rahat etti şimdi
Bak işteBenim kafam niye rahat etmiyür
Acil psikolojik destek almam lazım, yardımcı olsana banaBak işte
İlk başta öyle hissediyor insan. Sanki hep bir sorun çıkacakmış gibi bu yaşadığın normal bir süreç. Keseyi görünce kalp atışını duyunca çok daha iyi hissedeceksin. Ama beynimiz çok fena, bize her aşamadan sonra sorun edecek yeni birşey buluyor. Ben olumsuz şeyleri hiç okumuyorum. Öğrendiğim her yeni şey sanki bende de olacakmış gibi oluyor o yüzden saldım. Sende bir kaç haftaya daha rahat hissedersin merak etme. Şu an hala inanamama evresindesinAcil psikolojik destek almam lazım, yardımcı olsana bana
İnşallah olur canımmmKızlarr merhaba ilk kez aranıza katılıyorum.
5 6 aydır deneme yapıyorum bu ay gün aşırı degerlendirme yaptım ovuladyon testi ile ilerledik yumurtlama olduğu zaman 3 gün üst degrlendirdik. Bat 3 gun var ama bende kasiklarda kramp bas dönmesi ve ateş basmasi var çok heyecanlıyım çok umutluyum
Evet evet aynen de öyle yazdığın gibi her şey şu an. Ben de okumuyorum bugüne kadar okuduklarım işlemiş beynimin bi köşesine şimdi hepsi günyüzüne çıktı resmenİlk başta öyle hissediyor insan. Sanki hep bir sorun çıkacakmış gibi bu yaşadığın normal bir süreç. Keseyi görünce kalp atışını duyunca çok daha iyi hissedeceksin. Ama beynimiz çok fena, bize her aşamadan sonra sorun edecek yeni birşey buluyor. Ben olumsuz şeyleri hiç okumuyorum. Öğrendiğim her yeni şey sanki bende de olacakmış gibi oluyor o yüzden saldım. Sende bir kaç haftaya daha rahat hissedersin merak etme. Şu an hala inanamama evresindesin
Biliyorum bende de öyle oldu. İçini rahat tut iyi düşünelim iyi olsun inşallahEvet evet aynen de öyle yazdığın gibi her şey şu an. Ben de okumuyorum bugüne kadar okuduklarım işlemiş beynimin bi köşesine şimdi hepsi günyüzüne çıktı resmen
İnşallah mucize olur canımİğnenin 13. aşılamanin 11.gunu bitti
Testler negatif bundan sonra da döneceğini sanmam. Adet bekliyorum
Senle konuşunca nasssıl bir rahatlamak geliyorBiliyorum bende de öyle oldu. İçini rahat tut iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Sende sağol bebeğimSenle konuşunca nasssıl bir rahatlamak geliyorçok sağol bebeğim
13 günü hiç yaptınmı test?İğnenin 13. aşılamanin 11.gunu bitti
Testler negatif bundan sonra da döneceğini sanmam. Adet bekliyorum
İkinci çizgi belli oluyor hayırlı olsun❤Yeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
Merve3553
Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
acaba ben mi paranoya yapıyorum diyordum tamİkinci çizgi belli oluyor hayırlı olsun❤
Belli oluyor ben görüyorum eminim ki burdaki diğer arkadaşlar da görecektiracaba ben mi paranoya yapıyorum diyordum tamçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?