- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.511
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.901
Ay azcık dursun kenarda şurda iki sohbet ediyoruz ne olmuş yanlış cevap verdıysenBenim kocam kıskanıyor zaten artık sizi benimle böyle ilgilenmiyorsun diyorgeçende bişey sormuş bana yemek yerken o YouTube izliyor bende kk de sizde sohbetteyim alakasız bi cevap vermişim bi kızdı bana ne yemek yıyorsun ne sorduğumu biliyorsun ne cevap verdiğini biliyorsun çocuk gibi azar yedim
Ahhh beni işettiler bugün altıma özgemmmmm nerdeydin senBen de işedim galiba ay allah da seni güldürsün ya karnım ağrıdı deminden beri
Bencede okunmaya değerdi yaAma bence bu geceyi okumalı çok kaydadeğer şeyler konuşuldu
Demi demi amaAy azcık dursun kenarda şurda iki sohbet ediyoruz ne olmuş yanlış cevap verdıysen
Benim eşim de kızıyorBenim kocam kıskanıyor zaten artık sizi benimle böyle ilgilenmiyorsun diyorgeçende bişey sormuş bana yemek yerken o YouTube izliyor bende kk de sizde sohbetteyim alakasız bi cevap vermişim bi kızdı bana ne yemek yıyorsun ne sorduğumu biliyorsun ne cevap verdiğini biliyorsun çocuk gibi azar yedim
Aynen öyle vallahi eksık yarım tamamlandıDemi demi amacidden ya hayatımda bi eksik sizmişsiniz gibi hissediyorum siz geldiniz tam oldu keyıfler yerinde dadından yenmez Ohh miss
Kadınlar kulübünü kıskanan eşler nekadar kıskançlarBenim eşim de kızıyorsen benimle ilgilenme kk'daki arkadaşlarına cevap ver dedi her baktığında buradayım inanamıyorum sana sanki Instagram gibi burayı kullanıyorsun dedi geçen de sizin orada 3-4 kişi her yeri yönettiğinizi düşünüyorum dedi ben de o 3-4 kişiye dahilmisim djddjdj illuminati gibi bişey düşünüyor herhalde ahahahaha
Aay normalde de öyle kısıtlayıcı kıskanç bir yapısı yoktur artık ne kadar ilgilenmediysem onunlaKadınlar kulübünü kıskanan eşler nekadar kıskançlar
Sizi okudukça ben de kahkaha atıyorum benimki de merak ediyo bana da söyle ne konuşuyolar diyoSonda bize boşama davası açılacak benimki diyorki hayırdır ne gülüyorsun
Altıma işedimi söylemeSizi okudukça ben de kahkaha atıyorum benimki de merak ediyo bana da söyle ne konuşuyolar diyo
Ne silindi yaaaaaa
Assssla atlamam ben bi teraziyim bütün detaylara hakim olmalıyımÖzge daha 5 sayfa öncesinde çabuk okumuş atlayarak okuyor galba
Kocişim yemeğe çıkardı ama hemen geldim bak yetiştim hızlı okurum benAhhh beni işettiler bugün altıma özgemmmmm nerdeydin sen
Aynen benimkide kıskanma huyu yoktur bende anlamıyorumAay normalde de öyle kısıtlayıcı kıskanç bir yapısı yoktur artık ne kadar ilgilenmediysem onunla
İyiki geldinKocişim yemeğe çıkardı ama hemen geldim bak yetiştim hızlı okurum ben
1.5 sene önce yeni burda olarken ben merak etdi ve gördüki burda kızların kafası aynı çalışıyor hep konu çocukSizi okudukça ben de kahkaha atıyorum benimki de merak ediyo bana da söyle ne konuşuyolar diyo
Ay öldüm hahahaahahahahahahhaBenim eşim de kızıyorsen benimle ilgilenme kk'daki arkadaşlarına cevap ver dedi her baktığında buradayım inanamıyorum sana sanki Instagram gibi burayı kullanıyorsun dedi geçen de sizin orada 3-4 kişi her yeri yönettiğinizi düşünüyorum dedi ben de o 3-4 kişiye dahilmisim djddjdj illuminati gibi bişey düşünüyor herhalde ahahahaha
Ayy benimki de öyle1.5 sene önce yeni burda olarken ben merak etdi ve gördüki burda kızların kafası aynı çalışıyor hep konu çocukondan sonra boş verdi hatda bazen diyorki sor orda kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?