- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.241
gelse de değerlendirin canım nolacakCumartesi kv gelecek inşallah o zamana kadar olur biter
Ben yaptım çok çok silik çıkıyor birkaç gündür okadarBilmiyorum ki hala test yapmadım Klomen kullandım bu ay solda vardı yumurta sol tarafta sancı oluyor ara ara tutunma mı yoksa regl mi bilmiyorumüzülmemek için test yapmadım sen yaptın mı canım?
Aynen başka doktora yaptırayım canım ay inşallah yaTabi koydura bilirsin istediğin doktora transfer et embriyolarını zaten ben sana istedim diyemki başka doktora yaptır çok bekletme embriyoları.Allahın ne mucizeleri var
Maşallah canım tebrik ederimKızlar günaydınilk 4 dakikada böyle oldu artık iğne etkisi değildir kesin dimi ay ellerim titriyo inanamıyorum
Eki Görüntüle 3295516
Pes etmek yok senin orda 2 tane bebişin var sen burda takılıyorsun git al onlarıAynen başka doktora yaptırayım canım ay inşallah yao duyguyu yaşamak istiyorum
Maşallah Allahım kucağınada almayı nasip etsin kuzm benımmmKızlar günaydınilk 4 dakikada böyle oldu artık iğne etkisi değildir kesin dimi ay ellerim titriyo inanamıyorum
Eki Görüntüle 3295516
Epedy satıcısı bir tane 10lu alımına izin veriyor sadeceBak canım bak bir haber et beni de
Aynn Esim saat 8 de gidiyor işe sen kahvalti hazirlama bosver kiyamiyorum sana diyor çalıştığı yerde ztn kahvalti veriyorlarAaa öyle mi diyor demese daha iyiymiş sen kahvaltı hazırlamıyorsun filan aman boşver sen eşinle aranı iyi tut ailesini aman kötüleme o görür zaten zamanlabenimki yüzüme bişey söylemiyor bir ara soğuk davranmıştı sadece hiç eşime söylemedim bir kez kavga esnasında söylemiştim
Sende zaten 10lu almışınBak canım bak bir haber et beni de
Alıcam tabi bırakır mıyımPes etmek yok senin orda 2 tane bebişin var sen burda takılıyorsun git al onlarıYaşıcaksın Allahın izniyle
Evet evet sakın söyleme sen söylemeyince eşin onları eleştirir emin ol, ama sen konuşursan onlar ne yaparsa yapsın görmez genelde böyle yaniAynn Esim saat 8 de gidiyor işe sen kahvalti hazirlama bosver kiyamiyorum sana diyor çalıştığı yerde ztn kahvalti veriyorlargerek yook diyor Bende ilk evlendigimiz donem soylerdim annen bana sunu diyor kiziyor diye ama anladim ki ben kotu oluyorum kocamin gozunde oyizden kv tartissamda soylemiyorum ne gerek var diyilmi esimle aram bozuluyor sorna sonucta annesi sorna olan bize oluyor cook haklisin
Aynn canimEvet evet sakın söyleme sen söylemeyince eşin onları eleştirir emin ol, ama sen konuşursan onlar ne yaparsa yapsın görmez genelde böyle yani
Anladım canim çok iyi olmuş.Ya ben köy okulunda öğretmenim normalde. Gerçi buranın merkezi de büyük değil küçücük hastane bile yok işte biliyorsun neyse. Her gün oğlumla kışın kilometrelerce git gel o kadar hasta oldu ki geçen sene çok sıkıntı çektim. Ulaşım da sıkıntı. Giderken birilerini ayarlayıp gidiyordum dönüşte ya eşimi bekliyordum almaya geliyordu ya da yine birileri ile geliyordum.Ben zaten yıllardır uzak köylerde çalıştım hep oğlum yanımda süründü. Bu yıl duydum ki merkezde bir boşluk varmış görevlendirme istedim o da kabul edildi o yüzden değişti.
Özge sana mesaj yazdığımı sanıyordum ama göndermemişim. Çok şükür koyulaşmış. Yarın da kan verirsen için rahat edecek inşallahGünaydın kızlardünden bugüne test böyle sizce koyulaşma var mı soldaki dün yaptığım
Özlem ben oluyorum galiba heheheBu ilaclar bak özlem kullandı belkide onun sayesinde hamile kalmış zaten kendide söylüyor..ne güzel bebişlerin seni bekliyor
Kuzum ben duydum sülük olayını. Bundan sonra hamile kalan da duydum açılcası ben sıcak bakıyorum. Zaten alternatif tıpı çok severim. Eğer benim olmasaydı bende deneyecektim. Bu konuda herkes aynı şeyi düşünmüyor haklı olarak herkesin tesirginlikleri var. Yapan kişi işinin ehliyse neden olmasın diyorumKızlar yardımcı olur musunuz
İlk defa ovülasyona başladım. Sadece dün yapamadım. 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum sadece 2 damla damlatıyorum ama sürekli sıkıntılı çıkıyor niye böyle oluyo yardımcı olur musunuz?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için dün gece toz şase ve motiflor fitil kullandım. Alakası olabilir mi?
IADK melisaa93 @fnd_50 @edahandro @tweeetyyy
İmkansız aşkım bizim çenemize yetişmen sen son sayfadan gir muhabbeteYaa kızlar bugün gene çeneniz düşmüş 1 buçuk saattir okuyorum bitmiyor
Çay içerken okudum sanki yuvarlak masa etrafında dedikodu yapıyormuş gibi hissettim
Evet sen oluyorsun etiket yapamadımÖzlem ben oluyorum galiba hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?