- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.141
Beni unutmak gibi bi hata yapma sakınDur bakayım ilk sayfadaki listede kim varsa hepsini bi konuya etiketleyeyimÇoğu ben ne alaka niye etiketlendim ki acaba der. Öyle öyle bi iki muhabbet döner belki
Hayırlı haberlerle gel canımKızlar eşime testleri söyledim oda pozitif çıksa bile ben o testlere güvenmiyorum dedi gidip kan verelim dedi birazdan kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım
Yaaa hadi inşallah şimdi aralıksız değerlendirmeye devam dimiEvet bence yumurtlama oluyor canımBakalım yükselmeye devam edecek mi
Benim haberim yoktu kendi aranızda kurmuşsunuz ayrımcılık muhabbeti donmus
Anladım herkesin kafası birbiriyle uyuşmak zorunda değil ya daha yakınlar açmıştır ben normal karşıladımİşte hamişler demişki gelin whatsap grupu yaratak bir birilerine numarayı vermişler giden gitmiş burdan kalanda kalmış
Hadi hayırlısı güzel sonuçlarla bekliyoruzKızlar eşime testleri söyledim oda pozitif çıksa bile ben o testlere güvenmiyorum dedi gidip kan verelim dedi birazdan kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım
Biliyor musun test almaya vaktim yokKuşum sen nasılsin nasıl gidiyoGul220
Ben o akıntıdan bir iki gün sonra çatlama oluyır kuzum degerlendirmeye devam etKızlar selam ateş tablom bu şekilde bugün yumurta akı akıntım da geldi bu yumurtluyorum demek mi doğru mu anladımmelegim can melisaa93 ve diğer kızlar Eki Görüntüle 3296789
Aynen bebeğim bakalım herkes ne düşünüyorDur bakayım ilk sayfadaki listede kim varsa hepsini bi konuya etiketleyeyimÇoğu ben ne alaka niye etiketlendim ki acaba der. Öyle öyle bi iki muhabbet döner belki
Evet canım sık sık olsun uzun bir süreYaaa hadi inşallah şimdi aralıksız değerlendirmeye devam dimi
Canım naptın son durumun ne kuzum?Kızlar allah için biri bana bişey yazsın işkiden 12 gün sora değerim 8 çıktı çok korkuyorum tekrsr kayıp olur mu diye
Sİmdi mi gidiyorsun canimKızlar eşime testleri söyledim oda pozitif çıksa bile ben o testlere güvenmiyorum dedi gidip kan verelim dedi birazdan kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım
Hayır sen anlamadınAnladım herkesin kafası birbiriyle uyuşmak zorunda değil ya daha yakınlar açmıştır ben normal karşıladım
Hadi hayırlısı güzel sonuçlarla bekliyoruz
Başka hesap açılıyor canımHayır sen anlamadınburda hesapları hemen kapatılmış ceza yemişler whatsapa geçenler
Daha iyi vaktinin olmaması canım kendini dinliyo insan yoksaBiliyor musun test almaya vaktim yokmuhtemelen iğne etkisi de geçti. Eşime alsın diyeceğim sanırım takip yapacagim bu günden itibaren
Yaaa hangi grub ki yasak ztn bilmiyorlar miHayır sen anlamadınburda hesapları hemen kapatılmış ceza yemişler whatsapa geçenler
Aynen öyleBaşka hesap açılıyor canım
Sende iyiki varsın bizde seni seviyoruzKızlar yaaa hepinizi çok seviyorum, hem herkes yardımcı olmaya çalışıyor birbirine hem de benzer şeyleri yaşadığımız için seviyoruz bilmiyorum, ben bu aydan sonra denemeyebilirim hepinizi de merak edicem belki topik devam ederse okurum yine arada neler yaptığınızı yaştan dolayı her ay her ay devam edemiyecektir yine sanırım. Bu ay bile topik sayesinde devam ettim bence. Niye yazıyorum öyle içimden geldi duygusallaştım zaten adet hormonları her ay böyle olurum içten içe yaşarım, eşimle bir paylaşmam herzaman. şimdi siz varsınız yazmak istedim iyiki varsınız
Bencede vallaAynen öyleburda ceza yeseler bile ama şimdi bebişleri bir büyüyor o da güzel ya
Deneyek istiyorsanYaaa hangi grub ki yasak ztn bilmiyorlar mi
Ahaha aynn yaa alıştık kizzDeneyek istiyorsanben ceza yesem sizsiz duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?