- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.101
Ay ben belirti görünce mutlu oluyorum kızlarYok kuzum. Hiç yemek göresim yok. Zorluyorum kendimi yemek için. cumartesi ikili tarama için randevum var o gün konuşcam doktorla. Dün bu kadar değildim günüm günümü tutmuyor ama bugün çok kötüyüm yani. Hava da sıcak okula gidiyorum mecbur bitik oluyorum yarım gündebir de kusma eklendi 10+5 de
Yok bebegim ya nerdeeeBen gene azmettim üç gün yedim ama benim de midemi deldi gibi oldu kuzum ya bıraktım. Midem hassas ondan devam edemedim. Kız sen hamiş değil miydin? Ben seni hamiş sanıyorum
O kaldı o zaman aklımda yaYok bebegim ya nerdeeekimyasal oldu belki o testlerime denk gelmissindir. Aklinda oyle kalmıştır koyulasmadi bile kan vermeye kalmadan bitti son 2si
Ne yazıkkı kocam beyı mesaıye bırakmışlar gece 2 de evde olucakTamam maç gecesio gün pikti heralde o zaman. Dün çatlamış herald. Bugün de çok geçe kalmadan değerlendirin canım ne olur ne olmaz
İnşallah kuzumO kaldı o zaman aklımda yayeni ay yeni başlangıçlar inşallah
Bana siz hamilesiniz gibi geliyor ama inşallah öyledirCanım Allah mı söyletti ben daha hamile değilim test yapıyoruminşallah hamilesindir test yap çatlama gününden eminden çıkar varsa
Bana da peak olacak gibi geliyordu ama 11i duyunca kafam karıştıNe yazıkkı kocam beyı mesaıye bırakmışlar gece 2 de evde olucakama ben daha pil olduğunu düşünüyorum ya bakalım hergün yapıcam testlerı ne olucak
Bak uygulamaya göre böyle 11 gün değilmiBana da peak olacak gibi geliyordu ama 11i duyunca kafam karıştıhayırlısı kuzum. Hep de böyle günlere iş çıkar zaten maleseff
Gece geldiginde yap birşey olmaz kuzum ben 2 de çok yaptımNe yazıkkı kocam beyı mesaıye bırakmışlar gece 2 de evde olucakama ben daha pil olduğunu düşünüyorum ya bakalım hergün yapıcam testlerı ne olucak
Ay öyle yapıcam ama mındar uyucam öyle oluncaGece geldiginde yap birşey olmaz kuzum ben 2 de çok yaptım
15 Eylül canım senin?Ne zaman bat
Evet tam 11. Gün ama senin adetin 31 gün mü sürüyor? Daha yumurtlaman için erken gibi sanki. Bence senin 16. Günde falan yumurtlaman lazım bu döngüye göreBak uygulamaya göre böyle 11 gün değilmi
İşte 30 gün 31 gün gelmiş oluyo benim canımEvet tam 11. Gün ama senin adetin 31 gün mü sürüyor? Daha yumurtlaman için erken gibi sanki. Bence senin 16. Günde falan yumurtlaman lazım bu döngüye göre
Sabah alırsın duşunu. Eskiden sıcak su mu varmış gece 2de nerden sıcak su bulsun insanlar,Ay öyle yapıcam ama mındar uyucam öyle olunca
Ovu testi bizi şuan yanıltıyor bence yarın koyu gösterecek. Sen yine de değerlendir balımİşte 30 gün 31 gün gelmiş oluyo benim canım
Aynen çok büyük tartışma oldu aralarında biriyle konuşuyorum bebişi 5 aylıkAaa ben bilmiyordum o topicte olduğunubayağı bir tartışma döndü o topicte
Sende haklısın ah ah eskiler ne yapıyormuş hiç bilmem zatenSabah alırsın duşunu. Eskiden sıcak su mu varmış gece 2de nerden sıcak su bulsun insanlar,
Yapayım bakalım bu gece sonra yarında test yapayım ama testi 3 ye yapayım dıyorum 12 den sonra hıc bışey içmem daha ıyı olmazmıOvu testi bizi şuan yanıltıyor bence yarın koyu gösterecek. Sen yine de değerlendir balım
Öyle gibi görünüyor kuzumKızlar döngümün 50.günündeyim. Gebelik nrgatif. İki gündür çok fazla sulu şeffaf akıntım var ovulasyon yaptım ve böyle çıktı. Acaba 2.defa mı yumurtluyorum çünkü 5 ağustosda yine aynı bu şekilde çıkmıştı ovulasyon testim
Yapabilirsin bence..ben saat işine pek takılmıyorum. Gece 4de alarm kurup uyanıp ovu testi yapmışlığım var benimYapayım bakalım bu gece sonra yarında test yapayım ama testi 3 ye yapayım dıyorum 12 den sonra hıc bışey içmem daha ıyı olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?