- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.061
İnş canım hayırlısı olsun bakalım bekletmedeyimHemen moralini bozma prensescim hamiş kalanlar bat zamanı adet olacakmış gibi belirtilerini yaşadılar hep. Bu arada adın böyle daha iyi olmuş canım
İnşallah bakalımKesinlikle etkisi olacak, onun kıyafetiydi beslenme olaylarıydı geliş gidişiydi etkinlikleriydi derken zaman geçer
Dıt dıt yanlış h ile başlıyor iki ismimde yanı bı Bulgar ısmın bıde Türk ismim var ikisinde h ile başlıyor.Yok söyledin ama unuttum E ile başlıyordu galiba yanlış hatırlıyor olabilirim
Hilal o zamannDıt dıt yanlış h ile başlıyor iki ismimde yanı bı Bulgar ısmın bıde Türk ismim var ikisinde h ile başlıyor.
Söyliyim bulamıcaksınHilal o zamann
Allah Allah hale , Helin, handan, Hande daha yazayım mıOda değil
Aynen bulman zordu hatırlamadığım sürece.Ooo hayatta bulamazmışım
Ağustos anneleri galiba ben de tartışmalarına denk gelmiştimAy ben hiç duymadım bu grupları
HahahaBurada teşebbüs edildi ben panik oldum hemen uyarmıştım,
Yine ben, yine bir uyarı dfgyhujıkol yakında adım anılmayacak
Vallahi bunca zaman kusmadım kusma başladı 10+5 de12. Haftadan sonra düzelirsin canım merak etme şu an normal alışacaksın ben de öyleydim kafam yerden kalkmıyordu
Yok yok bizde değildi Ağustos annelerinin tartışmasına denk gelmiştim ne alakaysamAaa onu bilmiyorumvarsa da beni almamışlar
Aa ben onu bilmiyorumGecen sene ağustosta ben hamileyken burda kızlarla konuşuyorduk sonra ben kürtaj oldum çıktım ama o topic kapandı hepsi whatsap grupuna geçtiği için şimdi hepsi doğurmuş
BEbeğim prilam etki etmiyor mu? Doktor bana gece yatarken 2 tane al dedi bugün bir tık daha iyiyim ilk defa. Ayrıca gün içerisinde de 1 tane alabilirsin duruma göre dedi. Bugün bir arkadaşımla konuştum o günde toplam 4 tane içiyormuş.Kızlar arada bakıyorum cevap vermeye çalışıyorum ama artık mide bulantımdan burayı bile okurken darlanıyorumbana söylemek sormak istediğiniz birşey olursa etiketleyin olur mu dualarım hep sizinle herkes hamiş olacak
Evet canım, bennce başla değerlendirmelere bugünden itibaren.Kızlar döngümün 50.günündeyim. Gebelik nrgatif. İki gündür çok fazla sulu şeffaf akıntım var ovulasyon yaptım ve böyle çıktı. Acaba 2.defa mı yumurtluyorum çünkü 5 ağustosda yine aynı bu şekilde çıkmıştı ovulasyon testim
Senin çocuğun var o zaman dimiiDeğişiyor canım geçen ay 5 gün sürdü bu ay daha uzun sürecek gibiDoğumdan sonra günlerim aydan aya değişti önceden hep 7 gün sürerdi
Neden okulun değişti canım ?Ya bugün var ya mahvoldum çok yoruldum 9 dan saat 13:00 e kadar sınıf düzenledim temizledim çer çöp topladım başka okuldayım bu yıl. Berbattı ya. Eğitim öğretime hazır hale getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?