- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.406
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.041
Bide ondan dert yandıysan eyvah eyvahBirde tanıdık çıkıyormuş düşünsenize görümceni gömüyorsun burda oda seni teselli ediyor filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide ondan dert yandıysan eyvah eyvahBirde tanıdık çıkıyormuş düşünsenize görümceni gömüyorsun burda oda seni teselli ediyor filan
Zinhar yasak.Olsa fena olmaz aslında ama yasak işte
Evet canım biliyorum onu diyorum ya yasak işte diyeZinhar yasak.
27 bitti benimde 28den gün aldım adım İrem memnun oldumBen 28 canım hatta 29 Olucam bu ay
Kız ben bile adını yeni öğreniyorum27 bitti benimde 28den gün aldım adım İrem memnun oldum
Gecen sene ağustosta ben hamileyken burda kızlarla konuşuyorduk sonra ben kürtaj oldum çıktım ama o topic kapandı hepsi whatsap grupuna geçtiği için şimdi hepsi doğurmuşSanki bir topicte de wp grubu kuruldu
Kesinlikle etkisi olacak, onun kıyafetiydi beslenme olaylarıydı geliş gidişiydi etkinlikleriydi derken zaman geçerBizimki de yarım günlük bi anaokuluna başladı. 3 yaşında. İnşallah tam iyice alışır da bana da meşgale olur
İrem benim kuşumun adı adaş çıktınız.27 bitti benimde 28den gün aldım adım İrem memnun oldum
Ben de memnun oldum canım ,ayy görümce ya da tanıdık çıkarsa falan dediler ödüm koptu adımı yazmaya27 bitti benimde 28den gün aldım adım İrem memnun oldum
12. Haftadan sonra düzelirsin canım merak etme şu an normal alışacaksın ben de öyleydim kafam yerden kalkmıyorduArkadaşlar gram enerjim yok gram. Hiç halim yok. Hep yatsam hep yatcam. Okula bugün gittim 9-13 arası aşırı zor geçti. Eve kendimi zor attım. Kahvaltı yaptım okulda badem yedim ama yine de çok kötü oldum kanım çekiliyor enerjim kalmıyor. Nolcak nasıl ders Anlatcam ben
İfşalancaksınızbeni tanıyan varmı acaba bende merak ettim bak şimdiBen de memnun oldum canım ,ayy görümce ya da tanıdık çıkarsa falan dediler ödüm koptu adımı yazmaya
AA ayıp etmişim sanaKız ben bile adını yeni öğreniyorum
Hiç kuş adaşım olmamıştıİrem benim kuşumun adı adaş çıktınız.
Hahaha yok canım soy isimlerimizi söylemiyoruz kiBen de memnun oldum canım ,ayy görümce ya da tanıdık çıkarsa falan dediler ödüm koptu adımı yazmaya
Ay sesli güldümHiç kuş adaşım olmamıştı
Bencede ayıp sanaAA ayıp etmişim sana
Her zaman söylemiyorum o yüzden sanırımBencede ayıp sana
Bak o olabilir ki bende söylemedim galiba hiçHer zaman söylemiyorum o yüzden sanırım
Telegram instagram falan olmasa da olur. Kadınlar kulübü çatısı altında, legal olarak?Ahahah bir ara telegram grubu kuruldu topic sahibi ceza yedi o ayın topici kapandı
Yok söyledin ama unuttum E ile başlıyordu galiba yanlış hatırlıyor olabilirimBak o olabilir ki bende söylemedim galiba hiç