- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.001
Dimi kan testine falan gerek yok kocalar görebiliyorsa hamilesin demektirTamam işte kendisi onaylamış hamile olduğuna karar vermiş daha ne
Benim kesem yusyuvarlaktı erkekO zaman benimki kız çünkü benim kesem yuvarlak
İnşallah bir mucize olur, olmazsa da şükür ki çocukların var eminim bir cesaret daha gelir.Kızlar ben bugün yine doktora gittim, çok kanamam olunca pazartesi kontrol, düşük de yapabilirsin demişlerdi, bebek düşmemiş ancak hala kalp atışları da tam anlamıyla oluşmamış, sadece titreşim halinde gibi görünüyor, şimdiye kadar olusmaliydi, bebek de çok büyümemisYine de şu anda kesin bişey söyleyemem dedi Dr ama ben olumsuz sonuçlanacağını düşünüyorum, yüzde 20 olumlu yüzde 80 olumsuz dedi doktor da. Perşembe tekrar doktora gideceğim, Allahım hayırlı olanı kolaylaştırsin, nasip etmeyeceğinin peşine düşürmesin inşallah. Çok şükür 2 oğlum var, son günlerde aşırı yıprandım daha da gebeliğe cesaret edebileceğimi sanmıyorum, Allah yavrularima hayırlı uzun ömür versin. Sizlere de gonullerinizdekini hayırlısıyla yaşatsın inşallah
İşte hiss etdiğim gibiBenim kesem yusyuvarlaktı erkek
yaaa senin cinsiyet belli oldu muuuBenim kesem yusyuvarlaktı erkek
Bı an korktum ya yumurtlama olmuyomu diyeNormal canım :) bazen böyle olabiliyor
olur olur korkma :) bende de oluyor. sıvı alımına dikkat et sen. pik olunca zaten net anlarız :)Bı an korktum ya yumurtlama olmuyomu diye
En son 1.30 saat önce bı kahve içmiştim canım başkada içmemiştim bakalım yapmaya devam edeyim değerlendirmeye başladım zatenolur olur korkma :) bende de oluyor. sıvı alımına dikkat et sen. pik olunca zaten net anlarız :)
Yok öncekiyaaa senin cinsiyet belli oldu muuuyoksa önceki gebelikten mi bahsediyorsun
Kan değerlerinde hiç bişey çıkmadı canım. Muhtemelen adetini erken başlattı fitilCanım n’aptınız? Arkadaşın nasıl?
Valla çok iyi değilim bu ara. Bazılarını daha kötü etkiliyormuş gerçekten. Sürekli yatıyorum. ayakta durunca bayılacak gibi oluyorum. Kusuyorum, mide bulantılarım fena. Prilam diye ilaç verdi. Her gece 2 tane iç yatmadan öcne eğer gün içinde şiddetlenirse 1 tane daha şçebilirsin dedi. Bakalım inşallah faydalı olur.Oy oy maşallah canımAllah nazarlardan korusun..iyi enerjin hepimize çok iyi geldi be canım sen nasilsun ruh halin , sağlığın nasill
Bende bir an şok geçirdim ne ara o kadar zaman geçti diyeYok öncekiBu da elips, kız diyorum ben de
O zaman endişe etme bebeğim değerlendirme bol olsun önemli olan oEn son 1.30 saat önce bı kahve içmiştim canım başkada içmemiştim bakalım yapmaya devam edeyim değerlendirmeye başladım zaten
İyi sevindim canımKan değerlerinde hiç bişey çıkmadı canım. Muhtemelen adetini erken başlattı fitil
Zencefil iyi geliyormuş galiba arkadaşımın doktoru söylemiştiValla çok iyi değilim bu ara. Bazılarını daha kötü etkiliyormuş gerçekten. Sürekli yatıyorum. ayakta durunca bayılacak gibi oluyorum. Kusuyorum, mide bulantılarım fena. Prilam diye ilaç verdi. Her gece 2 tane iç yatmadan öcne eğer gün içinde şiddetlenirse 1 tane daha şçebilirsin dedi. Bakalım inşallah faydalı olur.
Valla günde bir sefer yapıyoruz bakalım bundan ötesi kısmet allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin balımO zaman endişe etme bebeğim değerlendirme bol olsun önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?