- 15 Mayıs 2022
- 3.476
- 2.862
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.041
1 dolu 1 boş ilerliyorumYinede değerlendirmelere de devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 dolu 1 boş ilerliyorumYinede değerlendirmelere de devam et
İnşallah ben bu ay çok umutluyum ama benedense test yapmaya cesaret edebilecekmiyim bilmiyorumİnşAllah bu ay senin de pozitif testini göreceğiz
Valla imkan varsa hergün doluda olabılır bence kuzum1 dolu 1 boş ilerliyorum
Canım prilam 2-3 günde ancak etkisini gösteriyor. Zencefilli şeker bulun o işe yarıyor doktorum tavsiye etmişti ayrıca prilamı 4 kereye kadar alabiliyorsun ben gece 2 tane alıyordum öğleyle ikindi arası acıktığım zamanda 1 tane daha içiyordum ilacı içmekten sakın çekinme kusmak insanın enerjisini sömürüyor zaten. Hatta çok kötü olursanda acile gitmekten çekinme ben 3-4 defadan fazla kusarsam direk gidip serum taktırıyordumValla çok iyi değilim bu ara. Bazılarını daha kötü etkiliyormuş gerçekten. Sürekli yatıyorum. ayakta durunca bayılacak gibi oluyorum. Kusuyorum, mide bulantılarım fena. Prilam diye ilaç verdi. Her gece 2 tane iç yatmadan öcne eğer gün içinde şiddetlenirse 1 tane daha şçebilirsin dedi. Bakalım inşallah faydalı olur.
GÜNDE 3 kez yapan sana nolduuuİnşallah ben bu ay çok umutluyum ama benedense test yapmaya cesaret edebilecekmiyim bilmiyorum
O zaman erkek diye düşünüyorum hem 2 defa rüyamda gördüm normalde rüyalarım gerçek olurBende bir an şok geçirdim ne ara o kadar zaman geçti diye merak ettim bende arşivi karıştırdım. Benim kesede yuvarlak gibi ve erkekti Niqu bak bebeğim ekliyorum görseli
Valla evdeyim erken kalkma sorunum falanda yok ama yinede yapamıyorum her gün ya çok zorluyor beni gecenin bir yarısı duş olayı beklemek gerekiyor zaten geç yatan insanlarız duşa girmeden uyuyuncada çok rahatsız oluyorumValla imkan varsa hergün doluda olabılır bence kuzum
Aynı ben Merve aynııı hatta gidip kan vereceğim artışa bakmak içingolden-snitch @melegim can kızlar ağrılarınız ne durumda benim çok fazla kasık ağrım var sol böbreğine doğru bile vuruyor o derece bide belimde sol taraf kopuyor hiç iyi değilim hafif mise bulantılarım başladı normal mı bu kadar ağrı ben emin olamıyorum diğer gebeliklerimde böyle ağrım olmuyordu hiç
Hangi gün çıkacak sonuçlar
ınsallah olur canım bende ılk gebelıgımde fazla yasıyordum dedım ama meger dhaa kotusunu gormemısım :))Valla çok iyi değilim bu ara. Bazılarını daha kötü etkiliyormuş gerçekten. Sürekli yatıyorum. ayakta durunca bayılacak gibi oluyorum. Kusuyorum, mide bulantılarım fena. Prilam diye ilaç verdi. Her gece 2 tane iç yatmadan öcne eğer gün içinde şiddetlenirse 1 tane daha şçebilirsin dedi. Bakalım inşallah faydalı olur.
Benim arada hafif oluyor canım o da kendimi dinlersem hissedebilecegim bir ağrı, dr'unla bir gorus istersen için rahatlar. Bende sık idrara çıkma var. Dün abartısız 1 saat içinde 10-12 defa gittim. Yatağa geçtim uyumadan 4 defa gittim ve o kadar su icmiyorum ama çok fazla tuvalete gittim sabah tartildigimda kilo vermiştim vücudumdaki sudan gitti galibagolden-snitch @melegim can kızlar ağrılarınız ne durumda benim çok fazla kasık ağrım var sol böbreğine doğru bile vuruyor o derece bide belimde sol taraf kopuyor hiç iyi değilim hafif mise bulantılarım başladı normal mı bu kadar ağrı ben emin olamıyorum diğer gebeliklerimde böyle ağrım olmuyordu hiç
Tünaydın canımmm işe geldim ve hiç bakamadım sayfalar dolmuuuuş , sabah test yaptım tabiki ama pek belli olmuyor yine canım
ikisi için de ayrı heyecanlanıyorum :) inşAllah ikisi de nasip olurO zaman erkek diye düşünüyorum hem 2 defa rüyamda gördüm normalde rüyalarım gerçek olur
aynen zencefilli seker benım de aklıma geldi suanda. o da iyi diyorlar bimlerde var sanırım A Afratafrac ama içeriğine iyi bakarsın<3Canım prilam 2-3 günde ancak etkisini gösteriyor. Zencefilli şeker bulun o işe yarıyor doktorum tavsiye etmişti ayrıca prilamı 4 kereye kadar alabiliyorsun ben gece 2 tane alıyordum öğleyle ikindi arası acıktığım zamanda 1 tane daha içiyordum ilacı içmekten sakın çekinme kusmak insanın enerjisini sömürüyor zaten. Hatta çok kötü olursanda acile gitmekten çekinme ben 3-4 defadan fazla kusarsam direk gidip serum taktırıyordum
Benim de ağrılarımın hepsi sol tarafta canım sol kasık sol bacak belimin sol tarafı. Bugün özellikle kasıktan bacağa doğru çok ağrıyor yürütmüyor. Yerleştikleri içindir inşallahgolden-snitch @melegim can kızlar ağrılarınız ne durumda benim çok fazla kasık ağrım var sol böbreğine doğru bile vuruyor o derece bide belimde sol taraf kopuyor hiç iyi değilim hafif mise bulantılarım başladı normal mı bu kadar ağrı ben emin olamıyorum diğer gebeliklerimde böyle ağrım olmuyordu hiç
Sanırım nazar değdiGÜNDE 3 kez yapan sana nolduuu
Bende gidicem akşam vermeye tekrar kuzum kalkamıyorum ayağa kalktığım gibi karnımda çok sancı oluyorAynı ben Merve aynııı hatta gidip kan vereceğim artışa bakmak için
Bende çok sık çıkıyorum ama seninkisi biraz daha fazlaymış dinlemedik ağrı değil bu kuzum bildiğin adet sancısı gibi hemde bi tık fazla aşkım gidip kan vercem eğer dayanamazsam acile gidicemBenim arada hafif oluyor canım o da kendimi dinlersem hissedebilecegim bir ağrı, dr'unla bir gorus istersen için rahatlar. Bende sık idrara çıkma var. Dün abartısız 1 saat içinde 10-12 defa gittim. Yatağa geçtim uyumadan 4 defa gittim ve o kadar su icmiyorum ama çok fazla tuvalete gittim sabah tartildigimda kilo vermiştim vücudumdaki sudan gitti galiba
Evet kuzum benimde öyle yapıyordu çekiyordu bacağım yürütmüyordu bugün 16 gün artık yerleşmiştir diye düşünüyorum canım yaBenim de ağrılarımın hepsi sol tarafta canım sol kasık sol bacak belimin sol tarafı. Bugün özellikle kasıktan bacağa doğru çok ağrıyor yürütmüyor. Yerleştikleri içindir inşallah
Senle aynı durumdayız kader arkadaşım ya Rabbim hayırla güzel haberler almamızı nasip etsinBende gidicem akşam vermeye tekrar kuzum kalkamıyorum ayağa kalktığım gibi karnımda çok sancı oluyor
İnşallah canım ya korkuyorum bi yandan bi yandan yerleşiyor diyorum ondan böyle ama 16 günümdeyim ben yumurtlamamın hala bu kadar ağrı normal mi diyorumSenle aynı durumdayız kader arkadaşım ya Rabbim hayırla güzel haberler almamızı nasip etsin